Úristen

2023.02.28. 17:37

Most már biztos: Gáspár Győző hatalmas ValMar rajongó lett (videó)

Győzike időről időre hangot ad a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán iránti szimpátiájának. A showman és a srácok közötti jó kapcsolatnak ezúttal egy újabb videó szolgált bizonyítékául, melyen Győző a duó nevét ábrázoló ruhákban szerepel.

Nool

Gáspár Győző a ValMar évzáró koncertjén egy közös dalt is előadott a srácokkal

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

A ValMar nevű popzenei formáció 2018-ban alakult, tagjai pedig a mostanra már igencsak nagy népszerűséget magukénak tudó Valkusz Milán és Marics Péter. Eddigi karrierjük csúcspontja kétségkívül a tavaly április 2-án bemutatott, Szikora Róberttel közösen elkészített Úristen című sláger, ami mostanra az elmúlt évek egyik – ha nem a legismertebb – magyar dala lett. 

A ValMar két oszlopos tagját tavaly ősszel a TV2 Ázsia Expressz című műsorában is láthatták a tévénézők, a vetélkedőben az egyik legismertebb Nógrád megyei házaspár, Gáspár Győző és Gáspár Bea is szerepeltek. A srácok és a házaspár kapcsolata alapvetően jól indult, ám egyik alkalommal –  ahogy arról hírportálunkon is írtunk korábban – az egyik közös játékot követően durván egymásnak feszültek. 

A történet végül pozitívan zárult, olyannyira, hogy Győzőéket épp Marics Peti és Valkusz Milán mentették meg végül a műsorból való kieséstől, miután átadták a folytatás lehetőségét a kiesőhelyen álló Gáspáréknak, ők pedig önként távoztak. Valami talán ekkor fordulhatott át végérvényesen a fiatalok és Győzőék kapcsolatában, s azóta számos fórumon adtak már hangot barátságuknak. 

A ValMar tavaly hatalmas koncertet adott rajongóinak, ahol a showman egy adott pillanatban váratlanul felszaladt a színpadra, magához ragadta a mikrofont, majd az Ázsia Expresszből ismerős szöveget ("One people kolléga!") kezdte el kiabálni – miközben Maricsék a biztonsági őröket hívták. Természetesen utóbb kiderült, hogy mindez egy szervezett akció része volt, hisz Győzike utána még egy dalt is előadott a srácokkal. 

Gáspár Győző a napokban TikTok-oldalán tett közzé egy videót, melyen a ValMar, azaz Marics Peti és Milo nevével díszített pulcsikban pózol a kamera előtt, a videó alatt pedig természetesen az Úristen című sláger hallható.

Győzike a ValMar december végi évzáró koncertshowján is hatalmasat bulizott a srácokkal, sőt, még a Romantic Vágyom rád című dalát is előadták közösen:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!