Esküvő

2023.01.06. 11:27

Újra elvenné a feleségét - a pápa segítségét kéri Gáspár Zsolti

A műsorvezető újra feleségül veszi kedvesét, ám a második templomi szertartáshoz már a pápa engedélyére van szükség.

Nool

Gáspár Zsolti, a Farm VIP gazdája a csütörtök reggeli Mokka vendége volt, ahol elmesélte, hogy másodszorra is elveszi feleségét, akivel évekkel ezelőtt annyira összekülönböztek, hogy el is váltak.

Kilenc hónapnyi külön töltött idő után azonban visszataláltak egymáshoz és a mókamester párja kislányuk után ikreket hozott a világra. Mivel Zsolti testvére, Győző már 11 alkalommal vette el Bea asszonyt és látja, hogy milyen jól megvannak, nagy elhatározásra jutott. A háromgyermekes édesapa úgy döntött, hogy ismét feleségül veszi kedvesét, ám a második lagzinak igencsak megadja a módját.

Az esküvőre május utolsó szombatján, a mátraverebélyi Szentkúton kerül sor, ahová összesen 400 főt várnak. Ám nemcsak a létszám hallatán kapja fel az ember a fejét, Zsolti különleges sztárvendégekkel és programokkal készül a nagy napra. 12 koszorúslányt szeretne feleségének, a posztra azonban többek között Demcsák Zsuzsát és Köllő Babettet is fel fogja kérni.

A szülők viszont nem csupán polgári szertartással pecsételik meg szerelmüket, Isten színe előtt is újra esküt tesznek. Ehhez viszont külön kérvényt kell küldeniük a pápának, hogy engedélyezze a frigyet.

A vendégek sátrakban, szalmazsákokon fognak aludni, igazi tanyasi lakodalmat álmodtak meg.

Zsolti vágya még, hogy a ceremónia felét Győzike, a másik felét pedig Tilla vezesse, a hangulatért pedig Nótár Mary, Kökény Attila és Pataky Attila feleljen majd - írja a Tények.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!