Celebmustra

2023.01.29. 21:28

Beszólás, forgatás és rejtélyes betegség – ez történt a nógrádi celebekkel a héten

Összegyűjtöttük, mi történt a héten a nógrádi hírességekkel.

Nool

Gáspár Virág elképesztően szexi formában van

Forrás: Instagram/Gáspár Virág

Szabyest visszaszólt Gáspár Lacinak: Varga Irént is többre tartja nála

A balassagyarmati származású énekes is beszállt a napok óta dúló zenészháborúba, ami Szabyest és a rapper, G.W.M. között robbant ki. A bomba múlthéten robbant, amikor a kétszeres aranylemezes Szabó Szabolcs Achilles, azaz Szabyest magyar énekes, dalszerző, dalszövegíró, producer egy zenei műsorban ment neki G.w.M-nek és a magyar közízlésnek.

Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Gáspár Lacira vonatkozóan is több kritikát megfogalmazott, ezek közül az egyik ledurvább így hangzott:

– Mutogatod a pénzt és a luxuscuccokat, és bohóckodsz vele videóban, ahogy megszégyeníti a dalod... 2023-ra már csak ennyi maradt Gáspár Laciból. Mi mindvégig a szakmáról és a zenészekről beszéltünk, ne érezd érintve magad – mondta Szabyest.

A teljes történtet az alábbiakban tudjátok visszaolvasni:

Rejtélyes betegség kínozza a drégelypalánki szobafestőt az Exatlon óta

Adu Laci legutóbb vezetés közben lett rosszul.

– Váratlan helyzetekben jön rám a szédülés, legutóbb például vezetés közben. A szervezetem összeomlik, ha túlterhelem magam, az egyetlen szerencsém, hogy tudom kontrollálni – nyilatkozta legutóbbi interjújában.

A teljes cikket IDE kattintva, vagy az alábbiakban tudjátok elolvasni:

Íme Radics Gigi öt legnépszerűbb Youtube slágere

Csokorba szedtük az endrefalvai származású Radics Gigi Youtube csatornájának öt legnépszerűbb slágerét. A legjobb dalokat IDE kattintva hallgathatjátok meg.

Pindroch Csaba és Kocsis Pál hazatalált a TV2 új sorozatában

Hétfő este láthatták a nézők a TV2 új napi sorozatát, mely a Hazatalálsz címet kapta. A klasszikus, történetalapú produkció nagyon erős szereplőgárdával csalogatja a képernyők elé a nézőket, köztük két salgótarjáni színművésszel, Pindroch Csabával és Kocsis Pállal a főszerepben.

Pindroch Csaba a héten sem maradt egyébként forgatás nélkül, január 24-én közösségi oldalán posztolta ugyanis, hogy újra forgatással töltik a napot feleségével, aki októberben adott életet negyedik közös gyermeküknek.

Gáspár Virág továbbra is bombajó formában van

Vasárnap Instagram-oldalára töltött fel egy fotót magáról Gáspár Győző kisebb lánya, Virág. A fotóról nem derült ki, hogy hol készült, de vitathatatlan, hogy a strasszos top és a vörös rúzs igazán dögössé teszi a fiatal lányt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!