Fogda

2022.12.18. 13:04

Felvállalta Oláh Gergő: ő az a celeb, akiről a rendőrségi hírek szólnak

Két nappal az ügy kirobbanása után hosszú Facebook-bejegyzésben próbál magyarázatot adni az énekes a rendőrségi ügyére. Mint ismert, számtalan közlekedési szabálysértés után három napra fogdába zártak egy Nógrád megyei hírességet. Mint kiderült, Oláh Gergőről van szó.

Nool

Pénteken írtunk arról, hogy több közúti szabálysértést követően a minap engedély nélkül vezetett és egy rendőri ellenőrzés során lebukott egy fiatal férfi. Egy nógrádi hírességről van szó, aki három napot a fogdán töltött, szerdán pedig bíróság elé állt és jogerős ítélet született az ügyében. A nyilatkozattól elzárkózott, nevét pedig – jogi okokból, ügyvédei kérésére – nem hozhattuk nyilvánosságra. Az országos bulvárlapok azonban hamar kinyomozták, hogy Oláh Gergőről van szó.

Oláh Gergő közösségi oldalán ismerte be, hogy mit tett
Oláh Gergő közösségi oldalán ismerte be, hogy mit tett
Fotós: Hegedűs Márk / Forrás: Nool

A megjelent cikkek hatására végül vasárnap délben felvállalta a nyilvánosság előtt, hogy ő a nagy port kavaró ügy főszereplője. Oláh Gergő a Facebook-oldalán próbált magyarázatot adni a történtekre, melyet láthatóan csak a legnagyobb rajongói fogadtak megértéssel, mindenki más mélységesen elítél országszerte. Különösen súlyosítja a helyzetet, hogy egy olyan celebről van szó, akiről mindenki úgy tudta eddig, hogy mélyen vallásos, ezért bizonyára szabálykövető, erkölcsös módon éli a mindennapjait. Ezt az imázst egyébként közösségi oldalán is igyekszik szinte minden bejegyzésével erősíteni. 

– Az eddig megjelent cikkek hatására kényszerülök reagálni, mert nem kívántam erről nyilvánosan beszélni, mivel magánügy, ehhez senkinek semmi köze! – kezdi vasárnapi posztját. A sorozatos közlekedési szabályszegésekre pedig igen különös „magyarázattal” szolgál a folytatásban: – Tíz éve az életem nagy részét autóban töltöm. Olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntető pont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre. 

Mint fogalmazott, ez idő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogyan sem tudta megoldani, hogy eljusson fontos helyekre, így autóba ült.  

– Meg is kaptam érte a büntetésem! A következőket szeretném tisztázni, a félreértések miatt: 10 éve van jogosítványom, több mint egymillió kilométert vezettem le, soha nem volt semmilyen balesetem – írta Oláh Gergő. Hozzátette: – Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle! Jobban figyelek ezután! Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek, mindig lesz negatív következménye! Ezt ti se felejtsétek el! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!