Letartóztatás

2022.12.19. 13:52

Egy bennfentes szerint már vadásztak a rendőrök Oláh Gergőre

A Blikk informátora szerint notórius gyorshajtó hírében áll, ezért a rendőrök már vadásztak Oláh Gergőre. Mint megírtuk, a nógrádi énekest három napra fogdába zárták, mivel több szabálysértést követően elvették a jogosítványát, ám ő mégis autót vezetett.

Nool

Három napot töltött a fogdán Oláh Gergő

Forrás: MTI

Még pénteken írtunk arról, hogy több közúti szabálysértést követően a minap engedély nélkül vezetett és egy rendőri ellenőrzés során lebukott egy fiatal férfi. Egy nógrádi hírességről van szó, aki három napot a fogdán töltött, szerdán pedig bíróság elé állt. Két nap titkolózás után vasárnap felvállalta a nyilvánosságot: Oláh Gergő a Facebook-oldalán próbált magyarázatot adni rendőrségi ügyére.

Hétfőn a Bors is közölte: a Blikk bennfentes rendőrségi forrása szerint a rendőrök már „vadásztak” az énekesre, mert notórius gyorshajtó. „Mivel 2015-ben szerepelt egy rendőrségi kampányban és klipben, amely a roma fiatalok számára népszerűsítette a rendőri hivatást, azt hitte, sérthetetlen. Vélhetően ezért is mert autóba ülni, miután bevonták a jogosítványát” – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!