Celebmustra

2022.11.27. 20:00

Verekedés, új szerep és egy nagy meglepetés – ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották közösségi felületeiken életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Kamerák előtt rúgták Pindroch Csabát

A salgótarjáni származású színművészt a Duna TV Magyarország, szeretlek! című műsorának házigazdájaként érte némi attrocitás...

Új sorozatban tűnik fel Szorcsik Viki

A salgótarjáni színésznő örömteli hírrel örvendeztette meg vasárnap követőit: kiderült, hogy részese volt a A Séf meg a többiek című sorozatnak, amit vasárnap esténként 19 órától láthatnak a nézők az RTL műsorán. 

Egyedi cipőt kapott Gáspár Zsolti

Igazán egyedi cipőt kapott a TV2 Farm VIP című műsorának nógrádi származású műsorvezetője, Gáspár Zsolti. Ahogy az Instagram-oldalán megosztott fotón látható, maga Zsolti gazda arcképe díszíti a lábbelit.

Smink nélkül mutatta meg magát Gáspár Evelin

A nógrádmegyeri celeb gyakran posztol közösségi felületein, s már nem először vállalja büszkén smink nélkül is arcát. Ezúttal az autóban kattintott magáról egy képet, miközben vélhetően épp vásárolni indult...

Hatalmas meglepetéssel készült kisfiának Oláh Gergő

A héten 7 éves lett a Nógrád megyei származású Oláh Gergő kisfia, Nolen, édesapja pedig ebből az alkalomból egy nagy meglepetéssel készült neki. A kisfiút ugyanis kedvenc rappere, Tibes személyesen lepte meg. 

– Hálás vagyok, hogy a fiaim, egy olyan előadót hallgatnak és fújják a dalait fejből, reggeltől estig, aki nagyon erős erkölcsi és keresztény értékrendet közvetít a dalaival! Óriási Öröm számomra, hogy nem a ma divatos trágár, erkölcstelen, üres dalokat hallgatják és fújják! 
Hajrá kisfiam, így tovább! Hajrá Tibes, nagyon kellesz a mai Generációnak! – írta bejegyzéséhez az énekes.

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!