Gömör és Nógrád

2022.11.12. 18:27

Pindroch Csaba salgótarjáni gyermekkoráról és küldetéstudatáról is mesél a rádióban

A Gömör és Nógrád Rádió lassan négy hónap után immár 20 ezer hallgatónál jár. A salgótarjáni születésű színművész, Pindroch Csaba a rádió vendégeként beszél küldetéstudatáról.

Palchuber Kinga

Pindroch Csaba és Bódi László beszélgetnek egymással a vasárnapi adásban

Forrás: Gömör és Nógrád Rádió

Mint arról beszámoltunk: a rimaszombati születésű dr. Bódi Lászlót nem a spontaneitás vezérelte a rádió megszólaltatásáig, ugyanis már évekkel ezelőtt ott motoszkált a fejében a gondolat, hogy valahogyan közelebb kellene hoznia egymáshoz a térség lakosságát, a magyar palócokat. Így született meg a Gömör és Nógrád Rádió ötlete is, hogy még sikeresebbé tegye az információáramlást. 

Bódi László és önkéntes csapata, támogatói által létrehozott rádiót negyven országban hallgatják már. A rádiós elmondta: a statisztikák azt mutatják, a keresztyén és határtalan nemzeti értékekre épülő online rádió az ezeréves Gömör és Nógrád vármegyék hírét viszik egyebek mellett az Amerikában, Kanadában, Németországban, Ausztriában élő magyarokhoz is. 

– Sőt, a rádiót egy Indonéziában élő magyar honfitársunk is rendszeresen hallgatja, amint az a mérési adatokból kiderül. Természetesen a hallgatók zöme Gömörben és Nógrádban élő, magyar ajkú hallgató – tette hozzá.

A csak magyar dalokra épülő online rádió 45. heti műsorában vasárnap 18 órától sugárzott KüldetésTUDAT című műsorban dr. Bódi László vendége Salgótarján Jászai Mari-díjas színművésze Pindroch Csaba lesz, aki gömöri gyökereiről, salgótarjáni gyermekkoráról, színészi pályájáról, családjáról és férfiúi küldetéstudatáról is mesél a rádióban. A salgótarjáni színművész ráadásul kellemes orgánumával napról napra erősíti az összetartozás érzését a hallgatókban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!