Klikkesednek

2022.11.24. 12:25

Konfliktusokban bővelkedik a Farm VIP: Szorcsik Viki kihúzta a gyufát + videó

Az ellenfél csapat tagjait is meghökkenti mindaz, ami a piros csapatban zajlik...

Nool

Fioman szólva sem indult konfliktusmentesen a Farm VIP harmadik évada – számolt be róla a Ripost. Bár nyert a piros csapat az első játékban, úgy tűnik hiába, hisz a versenyzők nem igazán találták meg a közös hangot, máris beindult a klikkesedés. 

– Leginkább Szorcsik Viki és Smaltig Dalma fokozták az indulatokat az első este, a győzelem ellenére feszült hangulatban elemezték a napot. Vajtó Lajos, Fésűs Nelly férje döbbenten hallgatta a vitát, később megállapította, hogy a jövőben még nagyobb veszekedések lesznek, ha már egy győztes nap után ilyen indulatok törtnek fel a lakótársakból – fogalmaz a lap.

Az emlékezetes videó: 

Az első termelési feladat egy szekér elkészítése volt, ahol végül ismét a piros csapatnak sikerült diadalmaskodni. Szorcsik Vikiék szerint ezzel új esélyt kapott a piros csapat arra, hogy összekovácsolódjanak igazi csapattá.

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a gazda, azaz Gáspár Zsolti is bekeményített: úgy döntött, hogy szétcsap a hisztis celebek között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!