Farm VIP

2022.11.21. 09:42

Gáspár Zsolti bekeményített: szétcsap a hisztis celebek között

Hétfő este indul a TV2-n a Farm VIP harmadik évada, ahol már a műsor beharangozó videóiból kiderül, hogy az eddiginél jóval problémásabb csapatok szállnak majd harcba egymással.

Nool

Zsolti gazda megfogadta, hogy bekeményít

Forrás: TV2

Ahogy azt már a nézők megszokhatták, a celebeket a műsorvezető Demcsák Zsuzsa oldalán Gáspár Zsolti fogja fogadni ma a birtokon, ahol aztán két részre bontva – piros és sárga csapatként – küzdenek majd a reality fődíjáért. Az viszont már szinte biztos, hogy ez az évad a megszokottnál több vitát, hisztit és intrikát tartogat.

Zsolti gazda a Borsnak mesélt a műsorral kapcsolatban, s nem titkolta, hogy idén már a Farm VIP 3 forgatásának első napjaiban elszabadult a pokol. Hozzátette, hogy persze megint a csapatok hölgy tagjai viszik majd a prímet, akiknek nagyon hamar sikerült szinte hajtépésig feszíteni a húrt.

A Bors azt kérdezte Gáspár Zsolttól, hogy gondos kakasként miként igyekszik majd rendet teremteni a „tyúkólban”.

– Jól láttátok az előzetesek alapján, valóban nagyon korán kibújt a szög a zsákból a legtöbb hírességnél, akiket idén felbéreltem a nyári munkálatokra. Sok az erős személyiség, így tényleg pillanatok alatt elindult az intrika, a vita, és a csipkelődés, de ez a farm még mindig az én kis szemétdombom és itt bizony minden tyúk úgy kapirgál, ahogy én mondom – mondta a lapnak és hozzátette, Demcsák Zsuzsát is segítségül hívja ahhoz, hogy a farmon rend és fegyelem uralkodjon.

– Zsuzsika szerencsére egy karakán nő, aki tisztában van vele, hogy a farm nem tűri a vitákat, az áskálódást, és a széthúzást, hiszen sem az állatoknak, sem a takarmánynövényeknek nem mondhatom, hogy bocs, ma nem törődünk veletek, mert éppen cicaharc folyik. Hogy őszinte legyek, nagyon meglepett, hogy a hölgyek idejekorán hajtépésbe kezdtek. Persze a korábbi évadok tapasztalatából kiindulva felkészültem rá, hogy kell majd az ostor. Az első napokban még szögre akasztva lógott az ajtóban, de hamar lekerül onnan, mert szét kell csapnom a celebek között, ha azt akarom, hogy idén is hasznot hozzon a gazdaság – tette hozzá viccesen a műsor házigazdája.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a FarmVIP harmadik évadában a salgótarjáni származású színésznőt, Szorcsik Viktóriát is láthatják majd a tévénézők, aki a pirosak csapatát erősíti majd. 

Kilép híres szülei árnyékából a fiatalabb Schobert Norbi, ráadásul ezt rögtön Gáspár Zsolti oldalán teszi. Ahogy azt előzőleg már a Noolon megírtuk, Schobert Norbert és Rubint Réka fia Szorcsik Vikihez hasonlóan szintén a piros csapatot fogja erősíteni. A fiatal fiú számára a tévhitekkel ellentétben nem idegen a vidéki élet, hisz nagyszülei révén volt már lehetősége belekóstolni hasonlóba. Norbi már alig várja, hogy kipróbálhassa magát a farmon, s ebben várhatóan Zsolti gazda is segítségére lesz. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!