Gasztronómia

2022.11.09. 18:01

Még Felvidékről is érkeztek rajongók Gáspár Bea tarjáni könyvbemutatójára + fotók

Rajongók sokasága állt sorba szerda délután a megyeszékhely egyik könyvesboltjában, hogy Gáspár Bea dedikálja nekik legújabb könyvét. Az olvasók nem csak megyénkből, de az ország számos pontjáról, sőt még a Felvidékről is érkeztek, hogy találkozzanak a szerzővel.

Nagy Orsolya

Családja kedvenc ételei is helyet kaptak legújabb könyvében

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Ahogy arról előzetesen beszámoltunk, szerda délután a salgótarjáni Libri Könyvesboltba látogatott Gáspár Bea, hogy bemutassa és egyben dedikálja is legújabb szakácskönyvét. Az alkotás a Családi receptek egyszerűen címet kapta, amely immár a negyedik kötete az ismert celebnek, aki jó ötletnek tartotta, hogy még egy gyűjteménnyel lepje meg követőit és a háziasszonyokat.

Gáspár Bea Szakácskönyv bemutató 2022.11.09.
Néhány kedves szót is váltott Bea a könyvbemutatón megjelent rajongókkal
Fotós: Hegedűs Márk / Forrás: Nool

Bea korábban elmondta, hogy ebben a könyvben inkább egyszerűbb receptek találhatók, még a desszerteket is könnyen el lehet készíteni.

– Vannak a családomnak is kedvenc ételei benne, így például az almás álom. A könyv kevesebb receptet tartalmaz, mint az előző három alkotás, körülbelül ötven finomság található meg benne – fejtette ki Gáspár Bea.

Gáspár Bea Szakácskönyv bemutató 2022.11.09.
Sok érdeklődőt vonzott a negyedik kötet bemutatója
Fotós: Hegedűs Márk / Forrás: Nool

Hozzátette: arra törekedett, hogy olyan ételeket állítson össze, amelyek nem túl költségesek, hiszen napjainkban fontos odafigyelni a konyhapénzre. Reméli, hogy a receptjeivel tud segíteni ebben.

Gáspár Bea Szakácskönyv bemutató 2022.11.09.
Dedikálta is legújabb alkotását a szerző
Fotós: Hegedűs Márk / Forrás: Nool

A közismert háziasszony arra is kitért, hogy nem kizárt, hogy újabb szakácskönyvvel örvendezteti meg a közeljövőben a rajongóit, de ahhoz még újabb recepteket kell gyűjtenie. Megtudtuk továbbá azt is, hogy a közeljövőben Budapesten és Debrecenben is bemutatja majd legújabb könyvét.

Gáspár Bea Szakácskönyv bemutató 2022.11.09.
Közös fotókra is lehetőséget kaptak a jelenlévők a bemutató keretében
Fotós: Hegedűs Márk / Forrás: Nool

Bea hírportálunknak egyébként azt is elárulta, hogyan érezte magát a TV2 népszerű kalandműsorában, az Ázsia Expresszben. Mint mondta, nagyon „meredek történeteket” éltek meg, de összességében véve nagyon jó élmény marad a számukra a többhetes játék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!