Ázsia Expressz

2022.11.03. 11:46

Durván egymásnak feszült Gáspár Győző és Marics Peti +videó

A ValMar duó és a Gáspár házaspár közös játékban veszt részt az Ázsia Expresszben. Kapcsolatuk eddig egészen barátiasnak tűnt, most azonban úgy tűnik, hogy minden megváltozott...

Nool

Egy apró dolgon csúszott el a barátság Győző és Maricsék között

Forrás: TV2

Kitört a botrány, miután a TV2 Ázsia Expressz című műsorában Marics Petiék és Király Lindáék kapták a hátráltatást Gáspár Győzőéktől. A showman egy korábbi játék miatt érezte sértve magát a ValMar duóval szemben, Marics Peti ugyanis nyíllal lőtte le Gáspárék fotóját. A fiatal énekes nem érti, hogy mi vezetett idáig...

A feszültség tovább folytatódott, miután Marics Peti azt hitte, hogy jó kapcsolatot ápol a showmannel, ám ennek ellenére Gáspár Győző mégis ellenük szavazott, így hajszába küldte a fiúkat, aminek a tétje már a játékból való kiesés volt. Döntését egy liftes példával indokolta, miszerint a fiatal énekes kiszállt a közös liftjükből, ami neki nagyon fáj. Marics Peti egyáltalán nem számított arra, hogy Gáspár Győzőék hajszába küldik őket, majd durván ki is akadt a jeladáson, hisz mint mondta, ő sosem tett volna hasonló lépést Győző és Bea ellen.

Később Marics Peti csúnyán ki is akadt és őszintén elmondta véleményét Gáspár Győzőnek. 

– Én úgy gondoltam, hogy Győző érti az én viccemet és nem véletlenül vagyunk annyira jóban, mint amennyire voltunk jóban vele. És nem véletlenül viccelődtünk annyit... – fogalmazott Marics, aki hozzátette azt is, hogy számára a házaspár döntése továbbra sem érthető. 

Marics Peti és Valkusz Milán megváltották tehát a jegyüket a hajszára, aminek egyáltalán nem örültek. Peti szerint Győzőnek értenie kellene a poént. Véleményüket kamerák előtt mondták el a fiúk.

A hajszáról elsőként Marics Peti és Valkusz Milán értek végül vissza, ahol Gáspár Győző üvöltve borult Marics Peti karjaiba.

 A fiúkban viszont továbbra is maradt egy-két tüske a showman korábbi tette miatt, Győző magyarázatával pedig talán további olajat öntött a tűzre.

– Nem véletlenül raktam rátok, annyira el voltatok lustulva. Igen, Marics Petike! Igen! Tudod, hogy mit látok rajtad? Hogy gyűlölsz engem, meg gyűlölsz minket – vágta oda a fiatal sztárnak a Gáspár család feje. Válaszában Marics kifejtette, hogy nem gyűlöli versenytársát, szimplán nem gondolkodott szerinte jól Győző.

A Romantic frontemberét hidegen hagyták Peti szavai, így a beszélgetést megpróbálta rövidre zárni:

– Tudod, mit, akkor itt húzzunk egy vonalat, oké? Köszi! Szerintem sokkal jobban járunk mind a ketten – szúrt oda Győző, akit aztán a csapattársak is próbáltak nyugtatni.

Korábban több alkalommal is írtunk a Gáspár házaspár Ázsia Expressz-ben való szerepléséről:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!