Celebmustra

2022.09.25. 20:01

Szerelem, betegség, klippremier - Ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Radics Gigi

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Aggasztó hírt közölt kislányáról Radics Gigi

Mint arról korábban beszámoltunk Kérdezz-felelek napot tartott Insta-sztorijában Radics Gigi. Az énekesnő itt szólta el magát, és árulta el: sajnos kislánya jelenleg nincs túl jól. Pedig rajongói nem is a piciről faggatták, egyszerűen azt kérdezték Gigitől, hogy érzi magát.

– Fáradtak vagyunk, most, hogy Bella baba beteg... – érkezett a válasz, azt azonban nem részletezte a Megasztár 6 nógrádi származású győztese, hogy pontosan milyen kór támadta meg a kislányát.

Balassagyarmaton készült a fiatal banda első klipje (videó)

Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere is megosztotta a Szóda PoP zenekar Kamaszvilág című dalához készült videóklipet.

- A hangszerelés és a klip teljesen, a produkció félig Balassagyarmat. Palóc High Scool Musical 🤣 mert ebben is jók vagyunk - olvasható a posztban.

Az Úristent előadó énekest tiltották a szülei Győzikétől (videó)

Mint arról korábban beszámoltunk Marics Peti, a Valmar énekese az IstenEst negyedik évadának első felvonásában mesélte el, hogy mit is gondoltak a szülei a Gáspár családról szóló reality-ről.

"Az első ami eszembe jut, az a Győzike Show. A szüleim nem engedték, hogy nézzem, de az ment akkoriban. Azt mondták, hogy hülye leszek tőle. Persze sunyiba minden részt visszanéztem. Egyébként a szüleim sem nézték, és tényleg nem..." - idézte fel Marics. 

Már mindenki szerint együtt vannak – vajon miért titkolózik Csuti és Szorcsik Viki?

Már korábban is felröppent a pletyka, hogy Csutira rátalált a szerelem volt barátnője, Regina után. Akkor is salgótarjáni származású színésznővel, Szorcsik Vikivel hozták össze, most úgy tűnik, beigazolódni látszik a szóbeszéd – szúrta ki a Ripost.

Feltehetően Csuti és Viki együtt töltötte a hétvégét Gánton, hiszen ugyanabban az időben, ugyanarról a helyszínről posztoltak. Egymást még nem jelölték meg a fotókon, azonban a Reddit-felhasználók úgy gondolják, hogy már ebből is egyértelmű a kapcsolatuk.

Komoly döntést hozott Gáspár Evelin

Nem túlzás az állítani, hogy Gáspár Evelin a szemünk előtt cseperedett kislányból tinivé majd felnőtt nővé. Nem csak a Győzike show jelentette azt, hogy élete minden pillanatát figyelem övezi, azóta is folyamatosan a reflektorfényben van, bulvárlapok és műsorok gyakori szerelője. Épp ezért egyrészt megdöbbentő, másrészt teljesen érthető döntése, melyről a TV2 stúdiójában számolt be: egy időre egész biztosan héttérbe szorítja a médiaszerepléseket.

https://tv2play.hu/mokka/gaspar_evelin_szembenezett_testkepzavaraval_szakemberhez_fordult_a_sztar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!