Csúcsforma

2022.08.09. 21:22

Nem pusztán a megjelenés tesz nővé egy nőt – vallja Görög Zita

A Nógrád megyei származású modell már nem vágyik tökéletes alakra.

Nool

Görög Zita

Forrás: Instagram/Görög Zita

Bikiniben mutatta meg testét követőinek Görög Zita, bejegyzéséhez pedig egy elég mélyre menő kommentárt is mellékelt.

– Sok mindent tanultam az olasz nőktől. A tökéletes focaccia és pestó recepten kívül a valódi nőiességet. Lazaságot, eleganciát és a testünkkel szembeni tiszteletet. Hogy nem kell kockahas a boldogsághoz. Őszinte leszek. Becsülöm azokat a csajokat, akik mindent megtesznek a testükért. De én nem vágyom rá. Sem a fájdalomra, a lemondásra, sem az insta testre. Egészségesen eszem, jógázom, meditálok, 20 éve nem ittam, csak koccintottam. Volt tökéletes testem. És nem láttam magam szépnek. Most ez fordítva van 
– kezdte bejegyzését a gyönyörű modell

Hozzátette, hogy minden nőnek azt kívánja, hogy el tudja engedni a közösségi média torzításából eredő önbizalomhiányt, önostorozást. Önmagunk elfogadása egyben az önmagunk iránti tisztelet, amit nőnek és férfinak is egyaránt meg kell adnia magának Zita szerint.

– Könyörgöm, a lányainkat tanítsuk már örömre! A fiainkat pedig megbecsülésre! Önmaguk és a Nők megbecsülésére. Hogy várhatnánk el tőlük mást, ha nem ezt a példát mutatjuk? Ha magunkat vagy másokat kritizálva nőnek fel? Ha egy nő, egy lány mértékegysége csak a megjelenése. A férfiaké pedig az anyagi biztonság megteremtése – zárta bejegyzését a 42 éves modell.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!