Családfő

2022.08.03. 14:56

Hosszú idő után kibékültek: nagy segítséget nyújt a bajban Gáspár Győző édesapja

Idősebb Gáspár Győző segítene fiának kigyógyulni a betegségéből.

Nool

A Gáspár család háza táján mindig történik valami

Forrás: Nool

Múlt hétvégén, hosszú haragoskodás után kibékült az édesapjával Gáspár Győző. A showman apukája, idősebb Gáspár Győző Zalakarosra utazott a famíliával, ahol egy hotelben töltötték a hétvégét, megünnepelték Bea születésnapját, valamint a sérelmeket is őszintén átbeszélték - írja a Ripost a Blikk cikkét szemlézve. 

Mint írják Győzi édesapja boldog a békülés miatt, és úgy döntött, segít a fiának meggyógyulni a gyógyszerfüggőségből - de ez csak akkor lehetséges, ha Győző azt csinálja, amit a családfő mond neki.

"Csodálatos napokat töltöttünk együtt. Szeretek Zalakarosra járni, ezért örömmel csatlakoztam Győziékhez. Átbeszéltük a sérelmeinket, és kibékültünk. Amióta a drága feleségem meghalt, én vettem át a családfő szerepét, vagyis én irányítok mindent. A fiaimnak és a családtagjaiknak pedig azt kell tenniük, amit én mondok, mert pontosan tudom, mikor mit kell tenni. Halálomig óvni, segíteni fogom a családomat, ehhez viszont muszáj szót fogadniuk. Zsolti így is tesz, de Győzi sokszor ellentmond nekem, amit én nem tűrők. Ezen rendszeresen összekapunk, és egy ideig nem beszélünk" – mondta lapnak idősebb Gáspár Győző. "

A családdal együtt vigyázunk rá, és azon vagyunk, hogy minél előbb meggyógyuljon. Rengeteget vitázom vele, amiért marékszámra szedi a gyógyszereit. Szerintem semmit nem kéne bevennie, mert a sok bogyó csak ront az állapotán."

A családfő szégyelli, hogy az idősebbik fia többször megpróbálta eldobni magától az életet, és azt is szorgalmazza, hogy a fiai hosszú idő után végre valóban kibéküljenek egymással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!