Energiabomba

2022.07.30. 18:11

Szülinapot ünnepelt a Gáspár család: ezúttal Beának jutott a főszerep

Bea asszony csütörtökön 48 éves lett, de jóval fiatalabbnak érzi magát koránál: majd ki csattan az energiától és tele van tervekkel.

Nool

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Július 28-án ünnepelte 48. születésnapját Gáspár Bea. Ennek apropóján férje, Győző, egy igazán romantikus szerelmi vallomással köszöntötte őt közösségi oldalán:

„Köszönöm szépen, hogy itt vagy mellettem! Nagyon szeretlek, te vagy a legjobb feleség a világon! Boldog Szülinapot Kívánok! Évről évre egyre gyönyörűbb vagy minden szülinapodon! Ez nem vicc, ez tény! Ahogy telnek az évek, egyre több okom van arra, hogy te vagy a legfontosabb nő az életemben! Szeretlek!” – írta a showman, aki a bejegyzés mellé néhány remek fotót is megosztott feleségéről.

A nap során több bejegyzést is megosztottak még Facebook-oldalukon, a képek pedig arról tanúskodnak, hogy kifejezetten tartalmas napot töltött együtt a Gáspár család. Míg reggel Balatonkeneséről jelentkeztek be, este már Zalakarosról posztoltak. Előbbi helyszínre nagyobb lányuk, Evelin és kedvese is velük tartott, míg a zalakarosi képeken már jól látszik, hogy apósa is velük ünnepelt. Az estét minden bizonnyal remek hangulatban zárták, erről néhány videót is megosztottak egyik posztjukban.

Bea születésnapja kapcsán a Ripostnak is mesélt életéről, mindennapjairól, valamint a korához fűződő érzéseiről. 

– Egyáltalán nem zavar a korom, sőt tulajdonképpen büszke is vagyok rá, hogy ilyen jól bírom magam és ennyi felé tudok szakadni még most is. Persze szuper edzést kaptam a két lányomtól és pláne az én Győzőmtől, de hálás vagyok nekik, mert tulajdonképpen ők tettek azzá, aki ma vagyok. Hogy őszinte legyek, most jobban érzem magam, mint akár negyven évesen. Szóval mostantól hivatalosan is negyven éves leszek, és ezt tartom a következő húsz évre. Majd akkor újraszámolom, és lehet, hogy hozzáadok pár évet... – mesélte nevetve.

– Rengeteg munkám volt az utóbbi egy évben, aminek a csúcspontja tagadhatatlanul az Ázsia Expressz forgatása volt, amit Győzővel csináltunk meg. Az, hogy hogy sikerült, majd ősszel kiderül, de annyit mondhatok, hogy az eredménytől függetlenül nagyon büszke vagyok magunkra. Még a forgatás előtt nekiálltunk a harmadik szakácskönyvem összerakásának, amit most folytatunk, közben pedig számos felkérésem van hétvégente, amiknek örömmel teszek eleget. Szóval pörög az életem és nem is érek rá mélázni az idő múlásán. Talán csak egyetlen dologgal vagyok még adós önmagamnak, az pedig, hogy ne csak megvegyem a kondibérletet, de végre be is lépjek a terembe és nekiálljak edzeni. Na, majd idén... – zárta a vidám hangulatú beszélgetést Gáspár Bea. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!