Romantika

2022.07.13. 19:23

Kedvenc helyeire kalauzolt: szerelmük hajnalán a Besztercei-tónál találkozgatott Oláh Gergő és párja

Megmutatta kedvenc helyeit szülővárosában Oláh Gergő énekes a Nyaralj itthon! című műsorban – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Iroda közleményében.

Nagy Orsolya

Forrás: MTVA Nyaralj itthon!

Az énekes még két évvel ezelőtt írt dalt a megyeszékhelyről, amelyhez egy, a város látványosságait bemutató, mesébe illő videóklipet is készített. 

Mint arról beszámoltak, Oláh Gergő elhivatott lokálpatrióta, aki sosem költözne el családjával máshová. A turisztikai magazinműsorban a kedvenc helyeit is megmutatta, amelyet gyakran látogatnak, így például a Salgó várát, de a Besztercei-tavat is. 

– Nagyon szeretünk itt lenni. Régebben, amikor még az ismerkedős korszakunkat éltük a feleségemmel, gyakran a tó környéke volt a találkozóink helyszíne. Az egyik legjobb randihelyszín Salgótarjánban, mert nagyokat lehet sétálni, ha pedig elfárad az ember, a padokon meg tud pihenni, beszélgetni, és közben gyönyörködhet is a tájban – mesélte Oláh Gergő, aki az idelátogatók figyelmét arra is felhívta, hogy a városban található az ország egyetlen földalatti bányamúzeuma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!