Celebmustra

2022.07.31. 21:21

Forgatás, szülinap és egy leporolt musical – ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Pindroch Csaba újra forgat

Forrás: Facebook/Pindroch Csaba

Újra forgat Pindroch Csaba

A salgótarjáni származású színművész, Pindroch Csaba a héten néhány sokat sejtető fotót osztott meg közösségi oldalán, ahol különleges szerelésben látható a kamerák kereszttüzében. Egyik bejegyzéséhez azt írta:

Remek hangulatban telik a forgatás! Még titok, hogy mi a címe, de nagyon fogjátok szeretni! Remélem…

– nincs kétségünk!

Később egy újabb posztot is megosztott, ahol az operatőr és a rendező társaságában látható, a kép címe: „A helység kalapácsával”.

Szolnoki Péterék újra színpadra vitték musicalüket

Két év után újra „Haverok, Buli, Bon-Bon” musical! 

– írta hétfői bejegyzéséhez Facebook-oldalán a salgótarjáni származású Szolnoki Péter. Két napnyi felújító próba után szerdán Gyulán léptek újra színpadra az előadással.

Hatalmasat buliztak Gáspárék

Bea asszony csütörtökön ünnepelte 48 születésnapját, ennek apropóján igazán tartalmas napot szervezett neki családja. Reggel férje, Győző romantikus szerelmi vallomásával indította a napot, majd Balatonkeneséről, este pedig már Zalakarosról posztoltak.

Rádióban mesélt az életéről Gáspár Laci

Abaházi Csaba rádióműsorában, az Abaházi Presszóban vendégeskedett a héten Gáspár Laci. A balassagyarmati gyökerekkel rendelkező énekes mesélt a pályafutásáról, kezdeti kudarcairól, valamint későbbi sikereiről is az országos rádiócsatorna műsorában, de természetesen nem maradt el a műsorvezetővel közös fotó sem

Csodaszép esküvőn vettek részt Oláh Gergőék

Oláh Gergő és felesége, Niki is az egykori szépségkirálynő, Dobó Ági és Kis Csaba álomesküvőjén. A nagy napról egy szuper közös képet is posztoltak a karancslapujtői származású énekes közösségi oldalára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!