Súlyos mentális gondok

2022.07.18. 21:24

Döbbenetes mélypont: a szőnyegen fekve, mozdulatlanul talált rá családja Győzikére (videó)

Megrázó őszinteséggel vallott mentális betegségéről, gyógyszerfüggőségéről, valamint saját magával vívott küzdelmeiről legutóbbi interjújában Gáspár Győző. Állapotáról, valamint a mellette megélt nehéz pillanatokról felesége, Bea is mesélt.

Nool

Gáspár Győző a legfontosabb pontra már eljutott: meg akar gyógyulni

Forrás: Youtube/Palikék Világa by Manna

Ahogy azt az Origo.hu is kiszúrta, Gáspár Győző és a felesége, Bea asszony a Palikék világa by Manna videosorozatban tettek megrázó vallomást Győzike betegségéről, jelenlegi állapotáról. A hétfő kora este megjelent videóban döbbenetes tények derültek ki a nógrádmegyeri showmanről, noha korábban azt már tudni lehetett, hogy komoly mentális problémái vannak, amivel összefüggésben már többször eljutott az öngyilkossági kísérletig is. Az viszont még a műsorvezetőket is sokkolta, hogy valójában mennyire nagy a gond...

Győző számára fontos, hogy a betegségéről másoknak is beszélhessen. Felesége, Gáspár Bea szintén a Három Igazság című műsor vendége volt, ő ugyancsak megrázó válaszokat adott Palikéknak. A Gáspár házaspárral folytatott beszélgetés minden szempontból rendhagyó lett, mégis egy olyan párbeszéd, ami sokak számára lehet fontos.

– fogalmaztak az egyik legnagyobb internetes videómegosztó portálra feltöltött videó leírásában.

„Az én életem arról szól – és most már megvan a dátum is, hál' istennek –, hogy hat hét múlva zárt osztályra kerülök... Igen, megkapom az órarendemet, ott élek a többi emberrel, az alkoholistákkal, a drogosokkal, a gyógyszerfüggőkkel. És igen, van, hogy azt mondja a tanárnő, hogy házi feladatot kell készíteni, egy oldalban írjam le, mit szeretek magamban. Ezek olyan tanárnők, hogy pszichológusok. És igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, begyógyszerezve, és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárné Balla Beátának. Mikor hazajön Evelin látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul” – magyarázta a beszélgetésben mindenki Győzikéje.

„Igen, én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek. Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok, hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat” – tette hozzá. 

Gáspár Bea is megrázó részleteket mesélt férje állapotáról
Forrás: Youtube/Palikék Világa by Manna

Felesége, Gáspár Bea azt is elárulta, hogy szeretett férje egy nagyon komoly betegséggel, az úgynevezett borderline személyiségzavarral küzd, ami nem pusztán őt magát, hanem az egész családot rettenetesen megviseli. 

„Ez tulajdonképpen olyan, hogy sokszor azt gyűlöli, akit egyébként szeret” – mondta Bea. Mint mesélte, gyakran megsérti a környezetét, ugyanakkor máig a világ legjobb humorú emberének tartja. Mint kifejtette, ez a betegség már 5-6 éve intenzíven megnehezíti az életüket, orvoshoz azonban már nagyjából 10 éve szüksége van pánikbetegsége miatt. 

„Mindenki azt kérdezi, hogy egy olyan ember, akinek megvan mindene miért pánikbeteg, miért beteg, miért szed ennyi gyógyszert” – tette hozzá. Arra a kérdésre, hogy mindez a médiás szerepléseik hatására történt-e, Bea asszony azt mondta, hogy ez már gyermekkorára visszavezethető probléma.

A teljes beszélgetést az alábbi videóra kattintva lehet visszanézni:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!