Együtt

2022.06.22. 17:19

Válságban volt a nógrádi énekes házassága, a válás is szóba került (videó)

A Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában Oláh Gergő bevallotta: volt olyan, hogy a válás szélére kerültek.

Nool

Forrás: Oláh Gergő Hivatalos Facebook-oldala

Oláh Gergő és párja, Niki gyerekkoruk óta egy párt alkot, először 2008-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Akkor anyagi helyzetük miatt még nem csaphattak olyan lakodalmat, amire vágytak, tizedik házassági évfordulójukon viszont ezt is bepótolták, tavaly szeptemberben pedig már az ötödik gyermekük született meg.

Palik László műsorában a nógrádi származású énekes most őszintén mesélt arról, bizony az ő házasságában is voltak mélységek.

– Szoktuk mondani a feleségemmel, hogy nagyon sok mindenen gyorsan mentünk át. Olyan dolgokon, amiken más lehet, hogy 20 éven keresztül menne át. A házasságunk is egy ilyen történet. Nagyon sok mélysége volt a házasságunknak, nagyon hamar! – fogalmazott Oláh Gergő, aki azt szokta mondani, hogy nekik nagyon fontos, hogy jó házasságuk legyen, mert figyelik őket és tudnak róluk.

- Jó példát kell mutatnunk sok olyan fiatal házasnak, akik most házasodnak majd össze. Látniuk kell, hogy működik ez, annak ellenére, hogy nem tökéletes, nagyon sokat veszekedtünk, voltak mélységek. Mondhatjuk, hogy a válás szélén is voltunk, de mindig megharcoltuk. Én nem azért húztam a feleségem kezére gyűrűt, hogy azt majd ő egyszer eldobja. Hanem azért húztam gyűrűt a feleségem ujjára, mert hűséget fogadtam neki – tette hozzá Gergő.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Palik László nemrég egy másik nógrádi hírességgel, Szorcsik Vikivel is beszélgetett:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!