Családalapítás

2022.06.19. 12:39

Szorcsik Viki nem tudná magát elképzelni három gyermek anyjaként

„Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek” - őszintén beszélt a családalapításról a salgótarjáni származású színésznő.

Nool

Forrás: Youtube | Palikék világa

Szorcsik Viki Palik László, Hová tűnt? című műsorában őszintén beszélt a családról, családalapításról és a számára fontos értékekről. 

-43 éves vagyok, nincs még gyermekem. Ha el akarom kezdeni a családalapítást, akkor egy év múlva megszülöm a babát, akkor 44 éves leszek, és akkor körülbelül 60 évesen mennék érte érettségi bankettre. Ezt így nem látom már. Föntről sem pakolnak rám olyan dolgot, ami nem nekem való. Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek - mondta a színésznő. 

Hozzátette, nem gondolja, hogy emiatt ő kevesebb lenne, és azt, hogy ezért megkéne őt bélyegezni. 

A színésznő műsorban arról is beszélt, hogy nem szereplője a bulvárnak és tudatosan óvja a magánéletét, szakmailag nagyon is aktív, jelenleg is színházban játszik, emellett élete legnagyobb szívfájdalmát is megosztotta a műsorvezetőkkel. 

Nem a salgótarjáni színésznő az egyetlen, aki azt vallja, hogy nem tudja magát elképzelni édesanyaként. Korábban Gáspár Evelin is arról nyilatkozott, hogy nem akar gyermeket vállalni, és felkészült arra, hogy egyedül élje le az életét. Egy biztos, Evelinnek már biztosan megváltozott a véleménye, hiszen egy éve rátalált a szerelem. Attilával már azon is túl vannak, hogy a szüleiket bemutatták egymásnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!