Fejlődés

2022.06.16. 21:39

Salgótarjáni és dorogházi fiataloknak tartott motivációs előadást Oláh Gergő

A karancslapujtői származású énekes, Oláh Gergő a tanév utolsó napjaiban a salgótarjáni és a dorogházi iskolásokat is meglátogatta.

Nool

Forrás: Oláh Gergő Hivatalos Facebook-oldala

Korábban többször beszámoltunk már róla, hogy mennyire szívén viseli a nehéz körülmények között élő gyerekek sorsát Oláh Gergő. Az énekes Nógrádban és Baranyában járja a tanév során az iskolákat, hogy nehéz sorsú, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek segítsen motivációs előadásaival. A pécsi Gandhi Gimnázium kötelékében mentorként, motivációs trénerként igyekszik az általános iskolák felső tagozatos diákjait a jobb életre, a tanulás, a fejlődés fontosságára nevelni. 

A tanév utolsó napjaiban a Salgótarjáni Általános Iskola Beszterce-lakótelepi Tagiskolájában tett látogatást, ahol az énekes Facebook-oldalán közzétett fotó szerint szemmel láthatóan mind a gyerekek, mind Gergő rendkívül jól érezték magukat. A fotó alatt számos hozzászólást írtak Gergő követői, mindenki gratulált, sőt egy édesanya az alábbiakat írta: 

Köszönjük hogy a gyerekeknek ilyen örömöt okoztál. A kisfiam mesélte, hogy énekeltél nekik és ők is énekeltek veled.

Június 15-én az énekes a dorogházi Móra Ferenc Általános Iskolába látogatott el, ahol szintén nem maradt el a gyerekekkel közös fotó. 

Minden bizonnyal maradandó élmény maradt a látogatás a gyerekek számára. Gergő korábban egyébként Karancslapujtőn, Bátonyterenyén és Lucfalván is járt és várhatóan a következő tanévben is folytatja majd ezt a nemes munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!