Lelkiző

2022.06.12. 17:18

Gáspár Virág őszinte vallomása: engem nagyon elítélnek a családom és az apukám miatt

Életében először adott interjút Gáspár Győző fiatalabbik lánya, Virág. A 20 éves nő megdöbbentő őszinteséggel mesélt magánéletéről.

Nool

Gáspár Virág

Forrás: Youtube/Lakatos Levente

A Bors szúrta ki, hogy Lakatos Levente podcastjének legújabb részében a nógrádmegyeri származású showman, Gáspár Győző kisebbik lánya volt a vendég. Virág korábban még sohasem adott interjút. A 20 éves fiatal lány beszélt arról, hogy miként éli meg, hogy a kamerák előtt kellett felnőnie, emellett családjáról és mindennapi megpróbáltatásairól is őszintén vallott a műsorvezetőnek.

Sztereotípiák, skatulyák...

Virág úgy érzi, hogy mindazok, akik nem ismerik őt személyesen, folyton ítélkeznek felette. – Bunkó, gazdag, elkényeztetett kislánynak hisznek – fogalmazott. Aztán miután megismerik őt, egészen más kép alakul ki róla az emberekben.

Engem nagyon elítélnek a családom és apukám miatt, de ha megismernek közelebbről, meg önmagamat, akkor "hú, én nem is hinném, hogy te a Győzike lánya vagy!" – mondom, köszi!

– magyarázta Virág. Hozzátette, tudja, hogy gyermekkorában valóban el volt kényeztetve és ennek máig érzi néha a nem túl pozitív hatását, de mostanra megtanulta saját magát kezelni és ilyen esetekben gyorsan visszaszáll a földre.

Lakatos Levente megkérdezte Virágot, hogy szerinte édesapja miatt miért ítélik őt el az emberek. Erre a kérdésre azt válaszolta, hogy meglátása szerint ennek egyik oka a származásuk, ami miatt rengeteg bántást kap, míg a másik az a luxus, amit édesapja révén Virág köré gondolnak. Hozzátette, belföldön nehéz elmenniük úgy nyaralni, vagy akár csak egy nyilvános eseményen részt venni, hogy ne kapnának „undorító és alpári beszólásokat”, amit máig nehezen visel.

Virág és a műsorvezető megpróbálták megfejteni annak az okát is, hogy mindezt miért engedik meg maguknak az emberek velük szemben. Levente szerint talán az lehet az indok, hogy Győzike elég sokat bevállalt már szereplései során. Erre reagálva a showman lánya kifejtette, hogy ő az utóbbi években látta be, hogy szülei szereplései mögött valójában mennyi munka áll – noha sokan azt hiszik, hogy a kamerák előtti szereplés nem jár különösebben megterhelő feladattal. 

Nézem őket, meg apukámat, hogy mit le nem tesz a családnak az asztalra azért, hogy megéljünk... Tényleg nagyon büszke vagyok rájuk e szempontból

– fogalmazott Virág.

A gyermekkor szépségei

Az idén érettségiző lány, aki tulajdonképpen a kamerák előtt nőtt fel, hisz mindössze 2 éves volt, amikor a Győzike show forgatásai elkezdődtek, mesélt néhány Salgótarjánhoz és Nógrádmegyerhez kötődő gyermekkori emlékéről is. A forgatások idején Salgótarjánban éltek, majd 6 éves kora körül költöztek Nógrádmegyerbe, ahol a rokonság többi tagja is élt és él máig. Mint mondja, a faluhoz kötik őt a legszebb gyermekkori emlékei.

Arra a kérdésre, hogy szülei hogyan viselkedtek vele a kamerák mögött azt válaszolta, hogy nagyjából ugyanúgy, mint a kamerák előtt. Szerinte szülei nem játszották meg különösebben magukat. A színészkedés és a valóság aránya 50-50% volt Virág szerint.

A romaság kérdéséről elmondta, hogy volt időszak, amikor szégyellte származását és úgy érezte, megbélyegzik őt emiatt az emberek. Mára azonban már büszke arra, hogy ő maga is roma. – Szeretem a kultúrát, szeretem a zenét – tette hozzá.

Az iskolai évek viszontagságai

Általános iskolába már Nógrádmegyerbe járt, ezekhez az évekhez csupa szép emlék köti őt, majd Salgótarjánban két évig járt egy gimnáziumba, amit végül otthagyott. Újabb iskolába jelentkezett, ám onnan egy év után eljött és tanulmányait végül esti szakon fejezte be. Jelenleg már túl van az írásbeli érettségin és a szóbeli vizsgákra is hamarosan sor kerül. A továbbtanulás kapcsán kifejtette, hogy első helyen a pszichológia szakot jelölte meg, s ebben a döntésében nagy szerepe van édesapja mentális problémáinak. Második helyen a textiltervezés szakra adta be a felvételijét, hiszen ilyen jellegű ambíciói is vannak, érdekli a divat világa.

A szerelem korszaka

Virág 17 évesen talált rá élete első szerelmére, akivel azóta is egy párt alkotnak. Krisztiánnal egy buliban ismerkedett meg, majd szép lassan kialakult közöttük a szerelem. 2 és fél éve alkotnak egy párt és reméli idővel gyűrűt is kap párjától, amit 3-4 év múlva talán a lagzi is követ majd. Most azonban még nagyon fiatalnak érzi magukat ehhez, jól érzi magukat a jelenlegi élethelyzetükben. 

Mennyire fontosak a külsőségek?

Gyermekkora óta küzd a kilókkal. Noha most bombaformában van, többször fogyott már le, majd hízott vissza. Most úgy érzi, megint fogyókúráznia kellene, a kilókkal vívott harc örökös „mumus” az életében. Plasztikai műtéteket is tervez, egyrészt az orra is zavarja, másrészt a mellméretével sincs kibékülve, így mindkettőt meg szeretné operáltatni. 

Nő vagyok és ha veszek fel bikinit, legyen már mellméretem

– fogalmazott. Természetesen nem szeretne szélsőséges irányba elmenni, úgy tervezi, hogy ésszerű határokon belül marad.

Nővérével két különböző jellemet örököltek

A család kérdéskörére visszakanyarodva elmondta, Evelin és ő két teljesen eltérő személyiség, ennek ellenére nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással. Szüleihez fűződő kapcsolatát számtalanszor hangsúlyozta a beszélgetés során, mindannyiszor megerősítve annak a tényét, hogy szüleit mennyire szereti. És hogy milyen is valójában Győzike a lánya szemével nézve?

Apukám jó fej, nagyon szeretem őt, csak annyi minden van rajta... Annyira sajnálom őt, hogy ezt csak csinálja, csinálja, csinálja, hogy a családnak jó legyen

– fogalmazott. 

Nagyon jó ember, olyan szíve van!

– zárta élete első interjúját Gáspár Virág.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában