Dögös

2022.06.17. 10:27

Dupla boldogság: volt mit ünnepelnie Gáspár Evelinnek

28 éves lett Gáspár Evelin, ám nem pusztán a születésnapja adott okot az ünneplésre: szerelmével, Attilával, egy éve alkotnak egy párt.

Nool

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Családja és szerelme társaságában ünnepelte június 15-én születésnapját Győzike nagyobbik lánya, Gáspár Evelin. A fiatal nő egy nívós budapesti étteremben ünnepelt családjával, amiről egy képet is megosztott követőivel Instagram-oldalán.

Evelin születésnapi fotóit elözönlötték a születésnapi jókívánságok, ám nem pusztán ez adott okot az ünneplésre. 

Köszönöm a szüleimnek, hogy egy ilyen csodás és felejthetetlen szülinapot szerveztek nekem! Nem csak a szülinapom, hanem az első évfordulónk is volt a szerelmemmel és ez alkalomból megtörtént a nagy családi bemutató! Köszönöm szépen a sok kedves köszöntést! 

– írta egy másik bejegyzésben.

A fiatalok között az első perctől hatalmas a szerelem, Evelin szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Egy év elteltével pedig annak is eljött az ideje, hogy a nagyobb családnak is bemutassa kedvesét – erre remek alkalmat kínált Evelin születésnapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!