Kapcsolatukról meséltek

2022.05.15. 16:10

Görög Zita a magyar válogatott szövetségi kapitányaként képzeli kedvese jövőjét (videó)

A bátonyterenyei származású modell és kedvese, Laczkó Zsolt voltak a Csisztu Sport Cast című műsor legutóbbi epizódjának vendégei.

Nool

Forrás: Csisztu Sport Cast

A Nemzeti Sport szúrta ki, hogy a korábbi válogatott labdarúgó, a Marco Rossi szövetségi kapitány pályaedzőjeként dolgozó Laczkó Zsolt, valamint nála hét évvel idősebb modell kedvese, Görög Zita volt Csisztu Zsuzsa legutóbbi vendége. A szerelmesek megismerkedésükről, valamint az azóta eltelt öt évről is őszintén meséltek a műsorvezetőnőnek.

– Zsolti nagyon komolyan vette az első perctől kezdve a kapcsolatunkat. De én féltem, egyrészt a jóképű focista és a modell sztereotípiáktól, de Zsolt egy percig sem foglalkozott ezekkel és ez engem is megnyugtatott – árulta el Csisztunak Zita. Ezzel szemben Zsoltnak az első pillanattól fogva nem volt semmi kérdése a kapcsolatukat illetően:

– Nem érdekelt a korkülönbség, nem agyaltam túl, jól akartam magam érezni Zitával – mesélte.

A modell arról is mesélt, hogy megismerkedésük idején 37 éves volt, addigra korábbi kapcsolatából már született két gyermeke és vágya volt, hogy még 40 éves kora előtt megszülethessen a harmadik. Álma valóra vált, Laczkó Zsolttal közös gyermekük, Timon – akiből édesapja nem bánná, ha labdarúgó lenne – pedig igazi ajándék az életükben. Noha Zsolt szeretne másik gyermeket is, a mára már 42 éves Zita úgy érzi, negyedszerre már nem biztos, hogy újra végig tudná csinálni az éjszakazást.

Ahogy cikkében a Nemzeti Sport is kiemelte, az interjú során Görög Zita elismerte, hogy nem ért a labdarúgáshoz, de lenyűgözi az a maximalizmus, ahogy Zsolt közelít a szakmájához. 

Én simán el tudom képzelni, hogy egyszer Zsolt legyen a magyar válogatott szövetségi kapitánya

 – jelentette ki a modell.

A sztárpárral készült teljes interjút az alábbi videóra kattintva visszanézhető:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!