Továbbtanulás

2022.05.17. 19:00

Gáspár Virág édesapja mentális gondjai miatt készül pszichológusnak

A Gáspár család legfiatalabb tagja, Gáspár Virág idén érettségizik és a sikeres vizsgák után tanulmányait pszichológia szakon szeretné majd folytatni, aminek nyomós oka van.

Nool

Forrás: Instagram/Gáspár Virág

Gáspár Virág – családja többi tagjával ellentétben – elég ritkán szerepel a médiában, ezúttal azonban kivételt tett és nyilatkozott a Borsnak. Mint kiderült, Virág a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakára adta be a egyetemi jelentkezését és bízik benne, hogy az eredményes érettségivizsgákat követően elegendő pontja lesz a sikeres felvételihez. A Gáspár-lányt nagyon érdekli az emberi lélek és szívesen foglalkozna ezzel a jövőben, ennek pedig több személyes oka is van. Virág elmesélte ugyanis a Borsnak, hogy azt reméli, képzett szakemberként segíthet majd édesapjának, akiről köztudott, hogy hosszú évek óta depresszió és pánikbetegség gyötri.

– Alapvetően érdekel az orvostudomány, különösen az emberi elme és a lélek. Izgalmasnak találom, hogy milyen sokszínűek vagyunk, mégis valahogy egyformák. Persze apám miatt is szeretnék pszichológus lenni, hiszen régóta látom, mit művel vele a mentális betegsége. Rengeteget beszélek vele erről. Nemrég pedig vettem neki egy pszichológiával foglalkozó könyvet, ami egyébként nagyon tetszik is neki.
Remélem, egyszer szakemberként segíthetek majd neki, hogy leküzdje a démonjait – fogalmazott a Borsnak Gáspár Virág, aki szerelmével hamarosan Budapestre költözik, és szeretne a tanulás mellett kicsit bulizni is, mielőtt végleg elkötelezi magát szerelme, Krisztián mellett.

A fiatal nő párkapcsolatáról az alábbiakat mesélte a lapnak:
– Krisztiánnal nagyon jó a kapcsolatunk. Azt tervezzük, hogy együtt költözünk fel a fővárosba. Az esküvőt még kicsit korainak tartjuk, várunk vele két-három évet. Úgy szeretnék férjhez menni, hogy már mindketten letettünk ezt-azt az asztalra. És persze jó lenne még együtt bulizgatni, mielőtt rátérünk a családalapításra – mondta nevetve a fiatalabb Gáspár lány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!