Szerelem

2022.05.13. 17:37

Dúl a szerelem! Ilyen boldogok Gáspár Evelinék (fotó)

Gáspár Evelin teljesen odavan a párjáért, Attiláért.

Nool

Forrás: Fotó: Ripost

Mint arról portálunk is beszámolt Gáspár Evelin sugárzik a boldogságtól és a szerelemtől, amit szívesen meg is mutat a közösségi oldalán.

Bár a fiatal sztár féltve őrzi magánéletét, annyit elárult, hogy nagyon boldog Attilával, sőt szinte már együtt él párjával Nyíregyházán. Most egy közös képet is posztolt Evi az Instagram-oldalára, melyen szerelmesen ölelik egymást Attilával. A fotóhoz rengeteg komment is érkezett, melyben azt firtatták a rajongók, mennyire szépek együtt a fiatalok - szúrta ki a Ripost.

Különleges ismeretség

Evelint annak idején még a közösségi oldalán kereste fel Attila, azzal a céllal, hogy szívesen megismerkedne vele. Evelin először vonakodott, majd mégis válaszolt az üzenetre. Egy hét beszélgetés után pedig meg is történt a nagy találkozás.

Attilával egy hét csetelés után találkoztunk először, aminek egyébként a szüleim egy cseppet sem örültek. Kijelentették, nem vagyok normális, hogy egy ismeretlennel találkozom. Apum folyamatosan hívogatott is a randi alatt, hogy minden rendben van-e, és még közös szelfit is kellett neki küldeni

– mesélte Evelin a Story magazinnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!