Celebmustra

2022.05.29. 19:55

5 híresség, 5 poszt – Ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Kiskutyája társaságában érkezett Az én STorym forgatására Szorcsik Viki

Forrás: Facebook/Szorcsik Viktória Hivatalos Oldala

Oláh Gergő nagylányával közös képével kívánt boldog gyermeknapot

Az endrefalvai származású énekes, Oláh Gergő vasárnap gyermeknap alkalmából köszöntötte a gyerekeket. Bejegyzésében az alábbiakat írta:

A legnagyobb gyönyörű gyermekemmel kívánunk minden gyermeknek Boldog Gyermeknapot! A legdrágább kincsek vagytok a földön!

Televíziós szerepléséről közölt híreket Szolnoki Péter

– Az M5 kulturális csatorna Libretto c. műsorában beszélgettünk Ábry Zoltán barátommal az Utcazenészek Versenye Egerben koncertsorozatról – írta május 25-i bejegyzésében a salgótarjáni kötődésű énekes, melyhez egy videót is mellékelt, ahol a teljes beszélgetés visszanézhető.

Igazi nyári slágerrel jelentkezett Radics Gigi

Az endrefalvai származású énekesnő Mozdulj című dala péntek óta már meg is hallgatható. Korábbi bejegyzésében úgy fogalmazott a dallal kapcsolatban, hogy ez egy igazi nyári bulizós dal.

Az én STorym vendége volt szombaton Salgótarjánban Szorcsik Viki

Az én STorym beszélgetéssorozat vendége volt május 28-án a salgótarjáni származású művésznő, Szorcsik Viktória. A színésznő, aki olyan ismert sorozatokban is szerepelt már mint a Jóban Rosszban vagy a Drága örökösök, Szily Nórának mesélt életének történéseiről. Az eseményről Facebook-oldalán is beszámolt.  

Pindroch Csaba és az élet apró örömei

– Amikor még „fiatalabb” voltam, akkor a lányoknak ingyen lehetett bemenniük a fizetős diszkókba. A gyerekek ingyen utazhatnak akár repülőn, sok helyen „térítés nélkül” lakhatnak szállodában! De! A férfiakkal, apukákkal ki törődik ,amikor vásárolni mennek a lányok???? – jegyezte meg május 26-i Facebook-bejegyzésében a salgótarjáni származású színművész, Pindroch Csaba. 

– Ezen a képen nem a pólóknak örülök, hanem a puffnak! Köszönöm férfitársaim nevében! – tette hozzá a nem csak tehetséggel, hanem jó humorral is megáldott művész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!