Celebmustra

2022.05.22. 21:17

5 híresség, 5 poszt – Ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Forrás: gigiradics.com

Kvízműsor vezetőjeként tér vissza a tévéképernyőkre Gáspár Zsolti

 TV2 február végén jelentette be, hogy idén új szórakoztató műsorokat is bevesz a repertoárjába, így többek között hamarosan a képernyőkre kerül a Város VS Vidék című műsor is, amelynek házigazdái Till Attila és a nógrádmegyeri Gáspár Zsolti lesznek.

A forgatások mostanra már el is kezdődtek, a napokban pedig az egyik műsorvezető, Till Attila közzé is tett erről a Facebook-oldalán egy videót. Az alig egy perces bejelentkezésből sejteni lehet, hogy Gáspár Zsolti várhatóan ezúttal is hozni fogja a tőle megszokott vidám figurát, így a műsor jó hangulata már előre borítékolva van. Nem csak a műsor új, hanem maga a műsorvezetői felállás is, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy Tilla és Zsolti együtt vezetnek egy műsort.

Gáspár Virág édesapja mentális gondjai miatt készül pszichológusnak

A Gáspár család legfiatalabb tagja, Gáspár Virág idén érettségizik és a sikeres vizsgák után tanulmányait pszichológia szakon szeretné majd folytatni, aminek nyomós oka van.

A Gáspár-lányt nagyon érdekli az emberi lélek és szívesen foglalkozna ezzel a jövőben, ennek pedig több személyes oka is van. Virág elmesélte ugyanis a Borsnak, hogy azt reméli, képzett szakemberként segíthet majd édesapjának, akiről köztudott, hogy hosszú évek óta depresszió és pánikbetegség gyötri.

Oláh Gergő Tel-Avivban nyaral

Tel-Avivból jelentkezett be kedden Oláh Gergő. A népszerű énekes Izraelben élő húgát látogatta meg családjával.

Szorcsik Vikivel beszélget majd Salgótarjánban Szily Nóra

Az én STorym beszélgetéssorozat ötödik estjéhez közeleg. A május 28-i beszélgetés egyik vendége a salgótarjáni származású művésznő, Szorcsik Viktória lesz. A színésznő, aki olyan ismert sorozatokban is szerepelt már mint a Jóban Rosszban vagy a Drága örökösök, május 28-án, azaz jövő szombaton látogat majd el Salgótarjánba, hogy Szily Nórának meséljen Az én STorym-ban. A májusi est másik vendége Debreceni Boglárka lesz, aki íróként, költőként, szerkesztőként és kritikusként is sokat tett már le asz asztalra, emellett megalkotott egy új lírai műfajt, a komixot. 

Hatalmasat nőtt Radics Gigi kislánya, Bella

Radics Gigi több mint másfél éve, 2020 októberében adott életet kislányának, Bellának. Az endrefalvai származású énekesnő ritkán mutatja meg kislányát, ezúttal azonban szemfüles követői már kiszúrhatták, hogy szerdán mutatott róla egy sokat sejtető fotót Instagram-oldalán. Az énekesnő, aki imádja az anyaságot, továbbra is óvja gyermekét a nyilvánosságtól, így a kicsi arcát most is eltakarja egy sapka, de az jól látható, hogy igen nagyot nőtt már Bella.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!