Celebmustra

2022.05.15. 19:55

5 híresség, 5 poszt – Ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Oláh Gergő és felesége egy gokartpályán randiztak a héten

Forrás: Oláh Gergő Hivatalos Facebook-oldala

Lássuk, kivel mi történt az elmúlt napokban!

Gólyahír: örömteli bejelentést tett Salgótarjánban Pindroch Csaba

A hét egészen biztosan legeslegboldogabb hírét Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda közölték. Május 10-én, kedden Pindroch Csaba szülővárosában, a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ színháztermében lépett fel feleségével közösen. A színészpáros a Mr. és Mrs. című előadás előtt nagy örömhírrel köszöntötte a közönséget, mint kiderült éppen negyedik gyermeküket várják. 

Gáspár Győző elárulta, miért akart öngyilkos lenni

Győzike egy az előzőnél már jóval sokkolóbb hírrel jelentkezett be. A nógrádmegyeri showmanről kiderült, hogy a mai napig rengeteg gyógyszert szed. 

– Azt üzenem mindenkinek, aki a pánikbetegség tüneteit tapasztalja magán, hogy forduljon orvoshoz, ne húzza el úgy, mint én! – javasolta mindenkinek Gáspár Győző.

Dúl a szerelem! Ilyen boldogok Gáspár Evelinék

Gáspár Evelin sugárzik a boldogságtól és a szerelemtől, amit szívesen meg is mutat a közösségi oldalán. Bár a fiatal sztár féltve őrzi magánéletét, annyit elárult, hogy nagyon boldog Attilával, sőt szinte már együtt él párjával Nyíregyházán. A héten egy közös képet is posztolt Evi az Instagram-oldalára, melyen szerelmesen ölelik egymást Attilával. 

Gáspár Laci vallomása: Még most is szeretethiányom van

Ahogy arról beszámoltunk, hazugságvizsgálóra kötötték a balassagyarmati származású énekest, Gáspár Lacit a 20 perc őszintén című műsor készítői. Az énekes persze nem csak a poligráfos kérdéseknél, de később is őszintén válaszolt a neki feletett kérdésekre. Laci élete igazi nyitott könyv, karrierje elején pedig rengeteg akadályt gördített elé a sors, kezdve a Kifutó című tehetségkutatóval, ahová már beválogatták, amikor közölték vele, hogy mégsem lesz a műsorból semmi.

Oláh Gergő gokartpályán randizott feleségével

A karancslapujtői származású énekes számára rendkívül fontos a család, feleségével igyekszik folyamatosan fenntartani a lángot kapcsolatukban. Épp ennek érdekében időről időre eltöltenek egy-egy napot kettesben, ami kizárólag kettejükről szól.

E heti randinapjuk színhelye egy gokartpálya volt, ahol még versenyeztek is egymással a szerelmesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!