Krízis

2022.03.07. 13:50

Gáspár Győző már kétszer próbálta eldobni az életét, fél, hogy újra megteszi

Gáspár Győzőt jelenleg pszichiátrián kezelik a depressziója és a pánikrohamai miatt, csak pár fellépés miatt jött most ki.

Nool

Forrás: Nógrád Megyei Hírlap

Mint arról korábban már portálunk is beszámolt a nógrádmegyeri showman tavaly decemberben döntött úgy, hogy szakember segítségét kéri és újra bevonul a zárt osztályra.

Győzike most az egyik hazai bulvárlapnak mesélt állapotáról, mentális betegségéről, azt is elmondta, hogy fél, hogy újra öngyilkosságot kísérel meg - szúrta ki a Bors

Attól félek, hogy újra megpróbálom eldobni az életem. Volt már két kísérletem, szedtem be túl sok gyógyszert, próbáltam felvágni az ereimet. A legutóbbi pánikrohamom is olyan erős volt, hogy azt kértem a Jóistentől, vegyen el engem – mondta a lapnak.

Az édesanyám hét évvel ezelőtti halála is újra felszínre tört, de tavaly sok barát hátat fordított nekem, és a testvérem is nagyon hiányzik. Ez mind-mind az oka lehet annak, hogy most megint ilyen mélyen vagyok. Konkrétan egy nyomorult senkinek érzem magam. Most megemelték a gyógyszeradagomat az orvosok, és hamarosan újra befekszem a pszichiátriára, ezúttal hosszabb időre. Csak bízni tudok a Jóistenben és az orvosokban, hogy segítenek rajtam és hátat fordíthatok végre ennek a sötét időszaknak, bár bevallom, jelenleg ezt el sem tudom képzelni – tette hozzá Győző, aki csak pár fellépés miatt jött ki a pszichiátriáról két hét után, hiszen, mint mondta, ebből él.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!