A végjáték

2022.01.20. 10:04

Visszatér az Exatlonba a drégelypalánki Aduász

Január elején indult az Exatlon Hungary felturbózott évada, ahol ezúttal nem új versenyzők játszanak, hanem a korábbi évadok szereplőit hívták vissza versenyezni. Ma újabb szereplők csatlakoznak, köztük a drégelypalánki Adu László.

Nool

Forrás: TV2

A drégelypalánki Adu László az Exatlon Hungary 2020-as évadában szerepelt. Az akkor a Kihívók csapatát erősítő fiatalember egészen a Top 2-ig jutott, ahol Böjte Dáviddal szemben maradt alul a 15 millió forintért folytatott küzdelemben.

Ez év januárjának elején kezdetét vette az Exatlon Hungary All Star – A végjáték, ahol ezúttal nem új versenyzők vívnak nap mint nap egymással, hanem a korábbi évadok szereplőit hívták vissza a műsorba.

A január 20-i adás beharangozó videójából kiderül, hogy a Nógrád megyei származású exatlonista, Adu László Dániel is visszatér a játékosok közé, és természetesen a mostani évadban is a Kihívók csapatának tagjaként szurkolhatunk majd neki. 

Az előzetesből az is kiderül, hogy drámai dolog történik majd az éjszakai pályán, így mindenkinek érdemes a TV2-re kapcsolni csütörtök este 20 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!