Exatlon Hungary All Star

2022.01.26. 22:51

Újult erővel tért vissza a pályára a drégelypalánki Aduász

Egy nap egészségügyi pihenő után ismét visszatérhetett az Exatlon Hungary All Star pályájára Adu László.

Nool

Forrás: TV2

A Nógrád megyei származású Adu László a TV2 szerda esti műsorának adásában elmondta, sokkal jobban érzi magát és alig várta, hogy újra küzdhessen. Nagyon bántotta, hogy rosszulléte miatt előző nap nem tudta kivenni részét a csapatjátékból.

A kék színekben versenyző Kihívók csapatát erősítő fiatalember a piros színekben játszó Bajnokok csapatáról is elmondta véleményét – szerinte a Pirosak szétestek...

A szerdai játéknapon kezdetét vette a Végjáték, az első szettet a lányok, a másodikat a fiúk játszották. 

Adu Laci Ungvári Miklóssal csatázott először, mindketten nagy küzdők, szinte mindvégig fej-fej mellett haladtak, de az ügyességi részben Aduász nagyon elhúzott, így első körét ő nyerte. 

Első futama utáni interjújában kisfiáról is mesélt, aki nagyon hiányzik neki, majd azt is elárulta, hogy tanult a múltból, épp ezért a mostani évadban igyekszik elzárkózni minden konfliktus elől és szeretne csak a versenyre fókuszálni.

Adu László elárulta, hogy a Bajnokok csapatából Somhegyi Krisztiánt tekinti egyik fő ellenfelének, aki rendkívül gyors versenyző. Második futamában Krisztiánnal szállt harcba a pályán, félelme pedig beigazolódott, Krisztián ugyanis gyorsabbnak bizonyult az ügyességi játékban.

Az első szettben a Bajnokok, a másodikban pedig a Kihívók bizonyultak jobbnak, így a döntőjátszma keretében dőlt el, hogy melyik csapat zsebelheti be a győzelmet. A szerdai, első Végjátékot a Bajnokok nyerték.

A futamok után komoly feszültség alakult ki a kék csapatban és a Végjáték második fordulójának reggele is fagyos hangulatban indult. Az, hogy mi várható a folytatásban és hogyan alakul Adu Laci játéka, csütörtök este 20:00-tól a kiderül TV2-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!