Együtt

2022.01.21. 09:51

Pindroch Csaba és felesége új szerepkörben hódítja meg a tévéképernyőt

A Nógrád megyei származású színész és felesége lesznek a megújult televízióműsor, a Családi kör új házigazdái.

Nool

Forrás: MTVA

Rókusfalvy Pál és Lili apa-lánya párosát egy férj és feleség kettőse váltja a Családi körben. A Duna vasárnaponként jelentkező sorozatát 2022 januárjától a közkedvelt színészházaspár, Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda vezethetik – közölte az MTVA.

Idén lesz három éve, hogy visszatért a képernyőre a Családi kör - a Magyar Televízió 1974-től 1994-ig futó, azonos című műsora - amelyet a mai kor igényeinek megfelelően idézett meg Rókusfalvy Pál és lánya, Lili vasárnap esténként a Dunán. A nemzet televíziója 2022-ben friss arculattal és számos újdonsággal készül közönségének, amelynek része a népszerű műsor megújulása is  – írja az Origo.

A Családi kör január 16-i adásában meglepő fordulattal jelentették be, hogy új házigazdái lesznek a műsornak: az apa-lánya páros az aktuális meghívott vendégeknek, Pindroch Csabának és Verebes Lindának adták át a stafétát. A következő adásokban így már a színészházaspár köszöntheti a nézőket.

Az adás itt nézhető vissza!

Az új szerepkörrel kapcsolatban a salgótarjáni születésű színművész Facebook-oldalán már január 4-én is közzétett egy sejtelmes bejegyzést, akkor csak annyit írt:

Január végétől egy új területen próbáljuk ki a közös munkát…!

Mostanra viszont lehullott a lepel arról, hogy pontosan mi is ez a közös munka és csütörtöki bejegyzésében már meg is osztotta a feleségével közös műsorvezetéssel kapcsolatos gondolatait. 

Feleségemmel 10 éve dolgozunk együtt közös darabunkban, legalább ennyi időt kívánok magunknak ebben a régóta vágyott új szerepkörben, a műsorvezetésben. A Családi kör csapata bizalmat szavazott nekünk, a Rókusfalvy család is áment mondott ránk, a stafétabotot megmarkoltuk és nem 100 méterre tervezünk! Az, hogy egyénileg is „repkedhetek” a Magyarország szeretlek! bárányfelhője alatt, mint annak új műsorvezetője − ráadásul barátom a vérprofi Szente Vajk után − egyszerre megtisztelő és félelmetes is… Remélem nem okozok majd csalódást!

Bejegyzéséből tehát az is kiderült, hogy két műsor élén is láthatjuk a jövőben a színészt, hiszen a Magyarország szeretlek! című műsor új műsorvezetője is ő lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!