Előadás

2022.01.19. 08:12

Izgalmas estének néz elébe Pindroch Csaba

Két éve nem játszott színházi darabban szerepel újra a salgótarjáni színművész.

Nool

Forrás: Thália Színház Facebook-oldala

Január 20-án és 21-én ismét a salgótarjáni születésű Pindroch Csaba szereplésével tűzi műsorra a Thália Színház a Bolha a fülbe című fergeteges komédiát. A salgótarjáni színművész 2012 óta játszik rendszeresen a Thália Színház előadásaiban, akik közösségi oldalukon azt írják a Bolha a fülbe című darabról: - Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a bonyodalom legfőbb forrása az, hogy két szereplő a megtévesztésig hasonlít egymásra. A figurákat – Victor-Emmanuel Chandebise-t és Poche-t, a szálloda mindenesét – Szervét Tibor alakítja, Pindroch Csaba pedig Chandebise barátját, Tournelt formálja meg, aki mellesleg Chandebise feleségének is csapja a szelet.

A Thália Színház kedden közzétett Facebook-bejegyzéséhez maga Pindroch Csaba is hozzászólt, így fogalmazta meg érzéseit az előadással kapcsolatban:Már vagy két éve nem játszottam, izgalmas este elé nézek magam is…

Az előadásra még lehet jegyeket kapni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!