Gondolatok

2022.01.20. 16:41

Győzike tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta, mit jelent a „cigány kolbász”

A showman tisztázta mit is jelent a „cigány kolbász”.

Nool

Forrás: NMH | Archív

Mint arról korábban portálunk is beszámolt Gáspár Győző sem hagyta szó nélkül, hogy hazánk korábbi szépségkirálynője ország-világnak bemutatta új szerelmét. 

Győzike üzenete Kulcsár Edinának lassan szállóigévé válik. Most a showman a Csókollak Rádió podcast műsorában mondta el, mit is jelent a „cigány kolbász” - szúrta ki a Ripost

Kulcsár Edina és Csuti válása hatalmas port kavart a celebvilágban, többen is felszólaltak ügyben. Azt kijelenthetjük, hogy Győzike kendőzetlen őszinteséggel fogalmazta meg a véleményét Edina és új választottja, a 25 éves rapper szerelméről. Bár elsőre nehéz megmondani, hogy Győzike gratulációját a szarkazmus vagy az őszinte öröm szülte, ám most kiderült, hogy mit is üzent pontosan.

Győző a Csókollak Rádió Podcast című műsorban mondta el Lakatos Lászlónak, Nyilas Hajnalkának és Zsiga Ottónak, hogy mi is az a „cigány kolbász”.

Amit csak mi tudunk fűszerezni, elkészíteni. A magyarok, mikor készítik a kolbászt, kihagyják az ízét. A mi kolbászunk pedig attól finomabb és egyedibb, hogy egy kicsit csípősebb, fűszeresebb – válaszolta meg némi iróniával a kérdést Győzike.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!