Koncert

2022.01.28. 17:57

Fennállásának 27. évfordulóját ünnepelte a Bon-Bon zenekar

Szimfonikus koncerttel ünnepelte a zenekar 27. születésnapját a Bon-Bon január 27-én Miskolcon. A zenekar salgótarjáni származású frontembere, Szolnoki Péter közösségi oldalán osztotta meg a különleges alkalommal kapcsolatos gondolatait.

Nool

Forrás: Szolnoki Péter Hivatalos Facebook-oldal

Felejthetetlen estét töltöttünk együtt a Miskolci Szimfonikus Zenekarral Mozart születésnapján, a Művészetek Házában. Nekem külön megható volt, hogy 30 év után újra beülhettem a szimfonikus zenekarba és elfuvolázhattam Mozart: A varázsfuvola - Nyitányát! Köszönjük mindenkinek, aki eljött és együtt ünnepelte velünk a Bon-Bon zenekar fennállásának 27. évfordulóját! 

– ezeket a sorokat osztotta meg közösségi oldalán Szolnoki Péter, az 1995-ben alakult Bon-Bon együttes énekese. A zenekarnak a megalakulás évében jelent meg az első saját lemeze, amelyet azóta már további 15 album követett. A két alapítótag, Szolnoki Péter és Török Tamás 27 éve töretlenül éltetik a zenekart és számos nagy slágerrel büszkélkedhetnek. 

Szolnoki Pétert meghatotta, hogy újra szimfonikus zenekarban játszhatott
Forrás: Szolnoki Péter Hivatalos Facebook-oldal

A salgótarjáni származású frontember közösségi oldalán köszönte meg zenésztársainak és minden közreműködőnek a január 27-én Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyén, a Miskolci Szimfonikus Zenekar kíséretével megtartott különleges koncertet, valamint azt, hogy az évforduló alkalmából szimfonikus köntösbe öltöztették a Bon-Bon együttes dalait. 

A salgótarjáni származású művész, Szolnoki Péter
Forrás: Szolnoki Péter Hivatalos Facebook-oldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!