Celeb

2022.01.25. 21:32

Elképesztő fogyás: 30 kilótól szabadult meg Radics Gigi

Irigylésre méltó testalkattal rendelkezik, és csúcsformában van az endrefalvai származású énekesnő.

nool

Forrás: TV2

Gigi 2020 májusában jelentette be, hogy kisbabát vár. Bella Szófia októberben érkezett meg, akinek világra jöttéhez Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált. Az énekesnő sosem szégyellte, hogy a terhesség alatt jelentős súlyt szedett fel magára, erről azonban korábban úgy nyilatkozott, hogy a legszebb plusz kilókat jelenti neki, hiszen a kislánya miatt vannak rajta. 

Ennek ellenére Giginek csupán kilenc hónapra volt szüksége ahhoz, hogy visszaszerezze tökéletes alakját. Dereka a fogyás előtt is keskeny volt, ám most igazi bombanő lett belőle. Legutóbb a Tényleg plusznak nyilatkozott, amiben elárulta, hogy az elmúlt években közel 30 kilótól sikerült megszabadulnia.

Szerencsém van, hogy ilyen géneket örököltem az anyutól, neki is ilyen formája van, kis derék, nagy fenék. 

– nyilatkozta minap a Tények Plusz stábjának Gigi, aki annak idején előszeretettel posztolt magáról provokatív fotókat. 

Nekem is volt egy olyan fiatalabb korszakom, amikor szándékosan is odalöktem a követőim elé ezeket a fotókat, és bár ebből kinőttem már, szerintem hangsúlyozzuk ki amink van, és ne szégyelljük! Nők vagyunk, és ez a szépsége a nőiességnek.

− fejtette ki véleményét az énekesnő. 

Próbáld ki magad a Tündérszépeken

Jelentkezz még ma, és mutasd meg te is a nőiességedet a Tündérszépek országos szépségversenyén! Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok....

Címkék#radics gigi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!