Exatlon Hungary

2022.01.25. 07:23

Aggasztó állapotban küzd az Exatlonban Adu László

Mindenki számára nyugtalanító vallomást tett Adu Laci a TV2 Exatlonjának hétfő esti adásában, miután kétszer is rosszul lett a pályán. Már a játékra való kiutazást megelőzően is szédülési rohamok gyötörték. A villába jutást viszont sikerült megcsípniük a kékeknek.

Nool

Forrás: TV2

Hétfőn kezdetét vette az Exatlon Hungary All Star évadának negyedik hete, amelybe – ahogyan arról már korábban beszámoltunk – a drégelypalánki Adu László is visszatért. Aduász az Exatlon 2019-es, második évadában szerepelt és egészen a döntőig menetelt, most pedig ismét kék színekben, a Kihívók csapatát erősítve szállt versenybe. 

A TV2 műsorának hétfő esti adásában Laci a harmadik versenynapjánál tartott még csupán, így továbbra is az akklimatizálódás állapotában érezte magát. A múlt pénteki játéka már kevésbé volt problémás, mint csütörtöki első játéknapja, a hétfői, harmadik játéknapnak pedig teljes vállszélességgel kezdett neki. Csapata igyekszik minden támogatást megadni neki, hogy mielőbb visszarázódjon.

A 22 éves Nógrád megyei kötődésű szobafestő örült, hogy mostanra ilyen jól összekovácsolódott a Kihívók csapata, de egyben sajnálta, hogy eddig még nem sokat tudott hozzátenni a játékhoz. 

A tegnapi adásban úgynevezett villajátékot tartottak az exatlonisták, azaz az volt a tét, hogy ki lakhat a folytatásban a komfortos villában, és ki a jóval nomádabb faházban. A kihívók, azaz Adu Laci csapata megnyerte az első szettet, a második szettben pedig Aduász is pályára állt. Bár megnyerte első körét, de csakúgy, mint az első játéknapján, ismét rosszul lett a pályán. Olyannyira megszédült, hogy átment az ellenfélhez is. Társainak azt is bevallotta, hogy szédülése nem új keletű, már Magyarországon is rosszullétek gyötörték.

Lacinak – rosszulléteitől függetlenül – nagyon jól mentek az ügyességi játékok, megnyerte a második futamát is. Harmadik körében viszont alulmaradt ellenfelével szemben, majd ismét aggasztó állapotba került. Szédülési rohama után azonnali orvosi ellátásra szorult, csapattársai pedig nagyon aggódnak érte.

A Kihívók nagyon várták, hogy beköltözhessenek az elmúlt hetekben még a Bajnokok főhadiszállását képező villába, unták már a faházat, ezért igyekeztek a játék során mindent megtenni, hogy ez a vágyuk valóra váljon. Végül 7:1-re nyertek a kékek, így beköltözhettek a sokkal komfortosabb házba. 

Az, hogy hogyan folytatódik Laci játéka, kedd este 20 órától kiderül.

Adu Laci futamait az alábbi videókra kattintva lehet visszanézni:1. játék

Somhegyi Krisztián vs. Adu László

2.játék

Ungvári Miklós vs. Adu László

3. játék

Jósa Danny vs. Adu László 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!