Celebek

2022.01.23. 19:41

5 nógrádi híresség 5 posztja - a cigány kolbásztól az érzelmes dalszövegig

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Forrás: NMH

Heti celebmustránkba a nógrádmegyeri Gáspár család, az Exatlon Hungary All Star megyei versenyzője, Adu László, a karancslapujtői származású Oláh Gergő, és a salgótarjáni születésű Jászai Mari-díjas színművész Pindroch Csaba került be. Lássuk, kivel mi történt az elmúlt napokban!

Mindenki Győzikéje szerint nincs jobb a cigány kolbásznál

A hét elején robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina elhagyta férjét, és új kapcsolatba kezdett a népszerű rapperrel G.w.M-el. A roma származásáról is híres zenész és a szépségkirálynő kapcsolatát a nógrádmegyeri showman, Gáspár Győző sem hagyta szó nélkül.

Mindenki Győzikéje Facebook oldalán közzétett posztban fejtette ki a véleményét. Szerinte nincs is jobb a cigány kolbásznál, ezért gratulált Edina párválasztásához. A showman egy rádiósműsorban árulta el, hogy mit is ért pontosan a „cigány kolbász” kifejezés alatt.

 

A vízivilág ihlette Gáspár Bea vizsgamunkáját

Tudom, még sok csiszolni való van rajta, de nekem annyira tetszik, hogy muszáj megosztani veletek! Most másodszor csináltam marcipán bevonatú dísztortát

– újságolta büszkén Instragram követőinek a celeb.

Részletet osztott meg hamarosan megjelenő dalából Oláh Gergő

A karancslapujtői származású énekes Instagram követőit lepte meg új dalának néhány sorával:

Pindroch Csaba és felesége új szerepkörben hódítja meg a tévéképernyőt

Ahogy arról korábban írtunk, a Nógrád megyei származású színész és felesége lesznek a megújult televízióműsor, a Családi kör új házigazdái. A Jászai Mari díjas színész Facebook oldalán osztotta meg rajongóival az örömhírt. 

Visszatért az Exatlonba a drégelypalánki Aduász

A héten számoltunk be róla, hogy a Nógrád megyei származású exatlonista, Adu László Dániel is visszatér a játékosok közé, és a mostani évadban is a Kihívók csapatának tagjaként szurkolhatunk majd neki. A játék során azonban drámai helyzet alakult ki. Adu Laci ugyanis megszédült futama során, emiatt azonnal le kellett állítani a küzdelmet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!