Farm VIP

2021.12.14. 12:34

Oláh Gergőnek vérében van a zene, minden női versenyzőt megtáncoltatott

Oláh Gergő fergetegeset bulizott a Farm VIP-ben, jó hangulata azonban nem tarthatott túl sokáig. Egyre éleződik a konfliktus a játékosok között, az énekes úgy érzi, ennek már nem lesz vége.

Angyal Eszter

Forrás: TV2

Több mint 18 napja élnek már a farmon a műsor szereplői, köztük a Nógrád megyei származású Oláh Gergő. A műsor hétfő esti adásában tovább bonyolódtak szálak, hiszen az előző adásban kiesett Gyepes Gábor visszatért, ő lett a plusz egy fő, hisz mint utólag kiderült, Papadimitriu Athina és közte volt még egy végső párbaj, amiből ő került ki győztesen. Így ő lett a plusz egy fő. A játékosok - köztük Gergő is - nehezen tudtak napirendre térni a visszatérése fölött.

Este azonban rétesfesztivált rendeztek a Farm VIP elit csapatának tagjai, ahol közösen énekeltek és mulattak, de közben váratlan vendégek tértek be a parasztházba.

A két műsorvezető finom vacsorával és zenekarral érkezett hozzájuk, ezt követően rövid idő alatt oldódott a korábbi feszült hangulat. A karancslapujtői származású énekes, Oláh Gergő eldöntötte, hogy ezúttal ő is lazul és jól érzi magát. Mint mondta, neki mindig csak zene kellett a jó hangulathoz, így hát buliztak egy hatalmasat.

Oláh Gergőnek tényleg mindene a zene, ez az egyik adásból kimaradt videóból is kiderült. Fergetegesen érezte magát, táncolt, énekelt, és természetesen minden lányt igyekezett megtáncoltatni.

Nem tartott sokáig a jó hangulat, hisz - noha már megszűntek a csapatok, egyéni játék van - az eddigi piros csapat tagjai elkezdték Nagy Noémit támadni. Gergőt ez nagyon zavarta, így megpróbált korábbi sárga csapatbéli játékostársa védelmére kelni. 

Gergő és csapattársai úgy érezték, hogy a Póth Dia - Gyepes Gábor házaspár élvezi és generálja is a konfliktust. Gergő hozzátette ugyanakkor, hogy tudja, hogy Noémi egy erős nő, aki jól kezeli az ilyen helyzeteket. Erről az egyik műsorból kimaradt videóban beszélgettek:

Kisvártatva kiderült, hogy ismét farmgyűlést kell tartaniuk a játékosoknak és egy társuk elbúcsúzik a műsortól. A műsorvezető felhívta figyelmüket, hogy most már egyéni szintű a küzdelem, a termelést viszont csapatban kell végezniük. Lehetőleg minél jobban, hisz a cél, hogy a 13 milliós nyereményt kemény munkával meg tudják tartani.
A farmgyűlésen váratlan fordulattal kiderült, hogy a sárgák kiérdemeltek egy védettségi kendőt a korábban megnyert termelési játékkal, amit közös döntés alapján Noéminek adtak. Gergő elmondta, hogy erről azért nem szóltak előre a pirosaknak, mert nem szerettek volna ezzel is feszültséget szítani. 

A Nógrád megyei énekes úgy érezte, hogy az összeköltözés első perceiben rájuk sem hederítettek a piros csapat tagjai és ez nem esett neki jól. Bódi Sylviről azt mondta, a fogadtatás idején teljesen eltűnt, ezzel pedig okot adott arra, hogy szavazata a modellre essen. Ahogy egyébként legtöbb társa is ellene szavazott, így ő lett az egyik párbajozó.

Bódi Sylvi végülis Fehér Hollót hívta ki párbajellenfeléül, az erőpárbajban pedig a modell maradt alul.

A mai adásból kiderül, hogy továbbra sincs túl nagy összhang az újonnan megalakult elit csapatban. Míg Gergőék pihennének, a házaspár dolgozik és közben csak gyűlnek tovább az ellentétek...

Gyűrűzik a konfliktus, Oláh Gergő úgy érzi, hogy ennek már soha nem lesz vége. Izgalmas pillanatokat tartogat a Farm VIP ma esti adása is. Érdemes tehát nézni a TV2-t 19:50-től.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!