Farm VIP

2021.12.10. 17:36

Oláh Gergőnek a hátsója bánta a termelési feladatot...

Megkezdődött az újabb termelési feladat a TV2 Farm VIP című műsorában, a hangulat azonban továbbra is igencsak paprikás még Oláh Gergő csapatában.

Angyal Eszter

Forrás: Oláh Gergő Hivatalos Facebook Oldala

Meggyszedés alapozta meg a TV2 Farm VIP című műsorának következő termelési feladatát, a csapatoknak egy órájuk volt, hogy minél többet szedjenek a gyümölcsből. A Nógrád megyei énekes, Oláh Gergő elárulta, hogy nagyon örül a feladatnak, mert nagy kedvence a meggy, a munka során pedig azt latolgatta, hogy vajon milyen termékeket kell majd készíteniük ebből az alapanyagból.

A csapatoknak összesen közel 300 kilogramm meggyet sikerült leszedniük közösen. Az összesítés során az is kiderült, hogy Gergő csapata többet, összesen 160 kilogramm meggyet szedett, míg a sárgák csak 130-at. Az egyéni csúcs is a sárgákhoz kötődött, Henry Kettner személyében.

A leszedett meggyből a réteskészítést kapták feladatnak a csapatok. Összesen kilenc különböző fajta rétest kell készíteniük, ezek közül három töltelékének az alapja a meggy, további háromnak pedig a túró. Hogy ne legyen egyszerű a csapatok dolga, így a túró elkészítését is feladatnak kapták. 

Természetesen nem maradhatott el a termelést segítő játék sem, ami a "ne dőljön dugába" fantázianevet viselte. Aki nyert, az hazavihetett három kilogramm kész túrót, ami hatalmas segítségnek minősült a feladat megvalósításához. A sikerhez igazi csapatjátékra volt szükség, és bár a Karancslapujtőről származó Oláh Gergő és csapata mindent megtett a győzelemért, végül a pirosak bizonyultak ügyesebbnek.

A sárgák bukásában nagy szerepe volt a rajtuk lévő feszültségnek. Gergő igazi jó csapatkapitány módjára próbálta társait arra ösztönözni, hogy minél jobban teljesítsenek. 

Gergő szerint ismét teljesen szétesett a sárga csapat, Papadimitriu Athina pedig már egyenesen kezelhetetlen. Barátja, Henry nyíltan kimondta, hogy szerinte Athina kezd a belső feszültség forrása lenni.

Mielőtt Gergőék elkezdtek hozzálátni a rétesek elkészítéséhez, kupaktanácsot tartottak, ahol Nagy Noémi őszintén felvállalta gondolatait társai előtt. Szerinte Athinának kellett volna hazamennie Singh Viki helyett az előző napi kiszavazáson.

Kisvártatva visszatért az összhang és a nyugalom a sárga csapatba, a lányok a rétestésztával foglalatoskodtak, a fiúk pedig a meggyet magozták. Gergő végre újra nyugalomban kezdte magát érezni, hisz úgy gondolta, jó ütemben zajlik a munka.

Gergő Henryvel beszélte meg a termelési folyamat jelenlegi állását. Úgy érzi, teljesen elégedett lehet, ugyanakkor Athina negatív hangulata senkit nem derített jó kedvre.

Gergő az este folyamán ismét gyönyörű hangjával próbált jó hangulatot teremteni a sárgák között, arra azonban senki nem számított, hogy így ér véget az este:

Másnap tovább gyűrűzött a negatív széria, hisz még a daráló is tönkrement. Szerencsére azonban Oláh Gergőről kiderült, hogy még a mákdarálóhoz is ért és sikeresen meg is javította azt.

A tegnapi műsorból ugyan kimaradt egy fontos részlet, azonban nem árt róla szót ejteni. Nem minden ment teljesen zökkenőmentesen ugyanis a sárga csapatnál sem. Az egyik adag rétes szó szerint szétrobbant a sütőben. Miután Gergő kivette a kemencéből a korántsem versenyképes rétesadagot, egyértelmű volt, hogy elkészült a csapat vacsorája. De nem elég, hogy a rétes nem sikerült, a népszerű énekesnek sikerült a fenekét is megégetnie a munka hevében...

A ma esti adásban rétesfesztivál várja a csapatokat a parasztházban, és ez nem jelent mást, mint hogy eljött az összeköltözés ideje. Hogy tovább bonyolódjon a történet, az összeköltözés előtt mindkét csapatból búcsúzik ma valaki...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!