Farm VIP

2021.12.24. 07:00

Oláh Gergő visszatért pár órára a Farm VIP-be

Elérkezett a TV2 Farm VIP című műsorának döntője, ennek apropóján a kiesett játékosok - köztük Oláh Gergő - is visszatérhetett pár óra erejéig a műsorba.

Angyal Eszter

Forrás: TV2

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Nógrád megyei származású énekes, Oláh Gergő a Farm VIP december 16-i adásában esett ki a műsorból, az akkor bent maradó hét játékos közül azóta már további négyen kiestek. 
A három finalistához az utolsó előtti játéknapon komoly feladattal térhettek vissza a korábban kiesett játékosok, de ezt megelőzően első feladatnak a műsor helyszínéül szolgáló parasztház feldíszítését kapták a közelgő finálé miatt. Gergő korábban a sárga csapat tagjaként vett részt a játékban, a döntőben viszont már csak Buzás Dóri képviselhette a korábbi sárgákat. Gergő és Dóri a játék során mindvégig nagyon jó kapcsolatban voltak egymással, így érthető módon rettenetesen megörültek egymásnak a viszontlátáskor. Dórinak nagy löketet adott a végső megmérettetéshez az a nagy szeretet és támogatás, amit Gergőtől kapott. Az asztalnál beszélgetve a karancslapujtői énekes elmesélte, hogy mióta kiesett, átgondolta a játékban eltöltött időszakát és a műsor egyik igazi nyertesének érzi magát.

"Nyerned kell Dóri!" Hangsúlyozta az Exatlon Hungary című műsor korábbi játékosának Gergő, aki senki előtt nem rejtette véka alá, hogy teljes szívével Dórinak szurkol. Az énekes szerint a fiatal nő az, aki jót és rosszat is megtapasztalt a Farm VIP műsorában, hisz élt a pajtában és a komfortosabb parasztházban is, emellett mindenből kivette a részét. Gergő szerette volna, ha a sárgákért is küzd Dóri.

Az elődöntőben kemény próbatétel várt a három finalistársa. A kiesett játékosoknak komoly szerep jutott a végső döntőt meghatározó küzdelem során, hisz segíthettek egy általuk kiválasztott játékosnak. Gergő természetesen Dórit támogatta.

Az utolsó előtti kieső végül Kammerer Zoltán lett, így a végső küzdelmet Buzás Dóri és Fehér Holló játszották. A Farm VIP második évadának győztese Fehér Holló lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!