Farm VIP

2021.12.09. 08:00

Oláh Gergő hatalmas félelmét győzte le a Farm VIP-nek köszönhetően

Oláh Gergő Papadimitriu Athinának köszönhetően egy olyan félelmétől szabadult meg, amit gyermekkora óta magával cipelt. A sárga csapat emellett megtartotta a farmgyűlést is, ahol kiderült kinek kellett elhagyni a műsort.

Angyal Eszter

Forrás: TV2

A Karancslapujtői származású énekes, Oláh Gergő továbbra is a termelési verseny elbukása miatt kesergett a TV2 Farm VIP című műsorának szerda esti adásában. Mint fogalmazott, úgy érzi ő és csapattársai is nagyon keményen dolgoztak, és épp ezért is nagyon sajnálta, hogy vesztettek. A bukás pedig az egyik csapattársuk kiszavazásának következményeit hozta magával.  

Gergőt később Kettner Henry faggatta arról, hogy mik a tervei a szavazással kapcsolatban. Az énekes megosztotta pajtabeli barátjával, hogy talán úgy érzi eljött a taktikázás ideje, azaz megeshet, hogy egyéni versenyzőként gondolkodva fog dönteni arról, hogy kire szavazzon. Hozzátette ugyanakkor, hogy számára nagyon nehéz lesz a döntés.

A csapatkapitányon nagy volt a nyomás, félt, hogy nem fog tudni megfelelően dönteni.  Mint mondta, nagy döntések előtt mindig igyekszik megnyugodni, nem szeret indulatból dönteni. Próbált tehát pozitív hangulatba kerülni és döntését meghagyta reggelre, ezért este rendeztek egy búcsúbulit. 

Oláh Gergő folyamatosan csak a szavazásra tudott gondolni, ehhez Nagy Noémi segítségét kérte. Két gondolat között vívódott...

Gergő a beszélgetést követően végül kimondta, hogy ki az a három személy, akik közül dönteni fog. Athina persze érzelmek révén pillanatok alatt keresztülhúzta Gergő elképzeléseit, miután őszintén elmondta neki, hogy döntőbe várja őt. 

Papadimitriu Athina magával hívta az állatok közé Gergőt, hisz szerette volna megtanítani őt arra, hogy hogyan kell gondozni azokat. Gergőnek egy rettegett fóbiáját kellett legyőznie, ugyanis nagyon félt a háztáji állatoktól. Athinának köszönhetően viszont sikerült megbirkóznia ezzel a félelmével, bár a kecskékkel való kapcsolatán még azért akad némi munka.

Farmgyűlés következett, ahol a hat sárga csapattag közül egyedül a védettséget élvező Henry érezhette magát biztonságban.

Demcsák Zsuzsa arra kérte Gergőt, hogy összegezze, hogy mi lehet a vereség oka, ő azonban nem tudott erre válaszolni a vállára nehezedő döntés súlya miatt.

Drámai pillanatokat éltek meg a sárga csapat tagjai a szavazás során. Gergő végülis arra a döntésre jutott, hogy csapat szinten gondolkodott. Azt mondta, szerinte szükségszerű, hogy olyan emberek maradjanak bent, akikkel továbbra is jól tud együttműködni a siker érdekében. Azt választotta tehát, aki a keményebb versenyekben, harcokban nehezen tudná megállni a helyét, így Singh Vikire szavazott. Henry is őt küldte, így végül Viki ment párbajozni.

Gergő úgy gondolta, hogy bár Viki hasznos tagja a csapatnak, de lelkileg ő gyengült el a legjobban és szerinte az énekesnő már szívesen haza is menne.

Viki végülis Buzás Dórit választotta párbajellenfeléül, Dóri az erő párbajnem mellett döntött az énekesnő Viki kérésére, és a párbajt végülis Dóri nyerte. 

Demcsák Zsuzsa kemény kritikát fogalmazott meg Oláh Gergő csapatával szemben. Úgy gondolja, ha a sárgák ezzel a mentalitással folytatják tovább a versenyt, akkor a pirosak úthengerként fognak átgázolni rajtuk.

Ma újabb termelési verseny veszi kezdetét a Farm VIP-ben, a csapatok következő feladata a meggy körül fog forogni. A sárga csapatban azonban továbbra is hatalmas a feszültség, ami nagyban megnehezítheti Gergőék életét...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!