Farm VIP

2021.12.03. 10:03

Erdélyi Mónika komoly vádakkal illette Oláh Gergő döntését

Gergő értetlenül állt az őt ért vádak előtt Farm VIP-ben, őszintén kimondta véleményét korábbi csapattársának.

Angyal Eszter

A TV2 műsorának búcsút intett a néhány napja már a sárga csapatban játszó Szuperák Barbie, a fiatal nő nem tudta feldolgozni párja kiesését, valamint néhány társa ellene tanúsított negatív hozzáállását sem, így feladta a versenyt.

A Farm VIP sárga csapatának vezetője, Oláh Gergő nagyon sajnálta, hogy Barbie hazament, sokat beszélgetett a miértekről Henry Kettnerrel. Gergőék szerint zavaros az egész helyzet, meglátásuk szerint nem pusztán Barbie a hibás a történtek miatt. Úgy ítélték, hogy meg lehetett volna oldani a konfliktust.

Az előző játéknapon ismét termelési verseny kezdődött, és bár a munkát éjszakára fel kellett függeszteniük, a sárgák reggel ismét hatalmas szorgalommal vetették bele magukat a textil feldolgozásának folyamataiba, néhányan pedig birkát is nyírtak, hogy gyapjút nyerjenek a feladathoz.

A karancslapujtői származású Oláh Gergő szerette volna ösztönözni a pirosaktól a sárgákhoz avanzsált két új csapattagot, Singh Vikit és Nagy Noémit, de utóbbi hölgynél nem sikerült elérnie a várt eredményt. Noéminek ugyanis kicsit sem tetszik, hogy Gergő a csapatkapitány, zavarja, hogy ellenőrzi őket és kiosztja a feladatokat. Az üzletasszony nem rejtette véka alá Gergőről alkotott negatív véleményét, úgy fogalmazott „számukra ő nem csapatkapitány, csak valaki, aki megmondja, hogy mi van”.

A sárga csapatot két énekes is erősíti az átrendeződés óta. Oláh Gergő és Singh Viki gondoltak egyet és random koncertet adtak a sárgáknak, hogy egy kicsit feldobják a hangulatot.

A sárga csapatban nem ritkák a nevetéssel teli pillanatok. Vicces jelenet kerekedett akkor is, amikor Gergő, Papadimitriu Athina és Buzás Dóri megpróbálta beterelni az ólba a pulykát, több-kevesebb sikerrel. Gergő a kamerák előtt vallott a pulykához fűződő érzéseiről: pulykának csúnya, vörös a feje, hangot is ad ki, felpuffasztja magát, ronda, gusztustalan – mondta.

A műsorból kimaradt egyik extra videóból az is kiderült, hogy Gergő apai ösztönei életre keltek a pajtában is, így hát betakargatta pajta béli barátját, Henryt.

Gergő és Henry tehát kifejezetten bizalmas kapcsolatba került a műsorban, rengeteget beszélgetnek egymással. Egyik beszélgetésük során a két új tag is szóba került. Azt latolgatták, hogy miért nem sikerült még beilleszkedniük. Gergő szerint a két lány nem olyan közvetlen, mint ők. Meglátásuk szerint a lányoknak nyitniuk kellene feléjük. Henry a tettek mezejére is lépett, rendezni szerette volna a helyzetet.

A termelést segítő játék miatt összehívták a csapatokat, s ekkor a korábban sárga, de jelenleg már piros színekben játszó Erdélyi Mónika komoly vádakkal illette Gergőt és csapatát. A Nógrád megyei énekes nyíltan kimondta véleményét: szerinte Mónika össze-vissza beszélt, hazugság amiket mondott.

A termelést segítő játékot végül a pirosak nyerték, ami miatt Gergőék kicsit letörtek, de a pirosak agresszív játéka a vereségnél is jobban zavarta őket. Gergőről kiderült: távol áll tőle, hogy bárkin átgázoljon a siker érdekében.

Gergőt nagyon meglepték Mónika azon mondatai, amikkel a játék során illette őket, de egyenes embernek tartja magát, így nem akart a háta mögött beszélni róla. Időközben pedig az is kiderült, most már ténylegesen újjáalakult új felállásában a sárga csapat.

A két csapat között komoly rivalizálás indult, Gergő pedig még ekkor is Mónika problémáját próbálta megérteni, amiből persze meddő beszélgetés kerekedett...

A termelési játékon ugyan előnnyel indultak a pirosak, de még így is csak pontosan akkora szőnyeget sikerült szőniük, mint a sárgáknak. A lenyírt gyapjúból nemezelés által tarisznyákat készítettek, emellett festett konyharuha és kendő is készült, amikből olyan sokat sikerült legyártaniuk Gergőéknek, hogy toronymagas fölénnyel nyerték meg végül a termelési versenyt.

A sárga csapat tehát ismét megmenekült attól, hogy farmgyűlést tartson. Ismét a nyugalom lett úrrá tehát rajtuk, a megérdemelt pihenés mellett pedig Zsolti gazda még egy bulit is ígért nekik.

A sárgák szerint a kiszavazás újra konfliktushelyzetet teremt majd a pirosak között, bomlasztóan hat majd rájuk. Úgy gondolják, hogy hiányzik az összhang a csapatból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!