Farm VIP

2021.12.15. 08:21

Elképesztő vádak Oláh Gergő ellen - Póth Dia már rá sem bír nézni

Komoly konfliktushelyzetet szeretett volna megoldani Oláh Gergő a Farm VIP-ben, azonban egyáltalán nem járt sikerrel. Játékostársa durva vádakkal illette az énekest.

Angyal Eszter

Forrás: Oláh Gergő Hivatalos Facebook Oldala

A TV2 Farm VIP című műsorának tegnapi adásában új termelési játék vette kezdetét, a feladat pedig nem más, mint a nyuszigondozás. A játékosoknak negyven nyulat kellett felvinni a parasztházba, ahol a karámépítés is a feladat része volt. Az építési munkálatok irányítását a karancslapujtői származású Oláh Gergő és Kammerer Zoltán közösen vették kézbe, hisz ők bizonyultak a leggyakorlatiasabbaknak ilyen téren. Gergő gyors és egyszerű, Zoli pedig szakszerű szeretett volna lenni, de ehhez Nagy Noéminek is volt egy-két szava. 

Gergő és a nyúszifogócska. Ebből talán még egy barátság is lehet, ha a nyuszi betartja Gergő kérését.

Ahogy az lenni szokott, a termelési feladathoz termelést segítő játék is társult. A tét azonban hatalmas. Öt plusz nyúl, vagy 1 millió forint garantált nyeremény a termelést segítő játék nyertesének. A feladat szerint a játékosoknak előzetesen tesztet kellett kitölteni és a játék keretében társaik arra adott válaszait kellett megtippelniük.

A játékosok sorban estek ki, végül Gergő és Noémi maradt, de Gergő ügyesebben célzott, így ő nyerte a termelést segítő játékot.

A szűkebb hazánkból származó énekesre óriási nyomás nehezedett a győzelem pillanatában, így egy iszonyatosan komoly döntést kellett meghoznia. Végül azonban a pénzt választotta, garantált nyereménye tehát 1 millió forint, amit már mindenképp hazavihet. Döntését komoly indok vezérelte: legkisebb gyermeke születése. 

Gergő érezte hogy feszültség lesz a játékosok között a tesztre adott válaszokból, és főként Póth Dia lesz az, aki nem fogja tudni elengedni a negatívumokat. Tudta, hogy ezt meg kell beszélnie majd a csapatnak, ezt a beszélgetést viszont egyáltalán nem várta.

A beszélgetés során Oláh Gergő megpróbálta elmagyarázni, hogy miért nehéz együtt élni Diával, de Dia és férje nem hagyták őt szóhoz jutni. Úgy érezte, nem is akarják őt végighallgatni.

Gergő egy ponton túl feladta, és ott is hagyta társait vita közben, hisz nem akart a parttalan vita részese lenni. 

Az énekes úgy érezte, hogy nem fog megoldódni a kialakult konfliktus, ő pedig mint fogalmazott, játszani jött a műsorba, nem pedig vérremenő harcot vívni. 

A Farm VIP ma esti adása sem lesz konfliktusoktól mentes. Zsolti gazda megvádolta Henry Kettnert azzal, hogy trehány, mire Gyepes Gábor azonnal rákontrázott, hogy szerinte Oláh Gergő is az.

Póth Dia teljesen Gergő ellen fordult, mint fogalmazott, már rá sem bír nézni, szerinte az énekes csúnyán viselkedett, illetve zavarja az is, hogy - elmondása szerint - "csicskaként" kell pakolniuk utána.

A Farm, ahol éltünk című kibeszélőműsor kedd esti vendége Dia és Noémi mellett Gergő volt. A három játékos a farmon megélt feszültségről beszélgetett, illetve az is szóba került, hogy ki mennyi munkát végzett, vagy nem végzett el a parasztházban. Gergő őszintén bevallotta, hogy a takarításból valóban nem vette ki a részét, viszont mivel számtalanszor ő készített reggelit, illetve főzött ebédet vagy vacsorát a csapatnak, úgy gondolta, hogy ezzel kompenzált. A hatalmassá vált feszültséget azonban máig túlzásnak gondolja.

A teljes beszélgetés az alábbi videóra kattintva visszanézhető:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!