Premier

2021.12.19. 20:47

A havas Hollókőn énekel Tóth Gabi a legújabb klipjében

Advent negyedik vasárnapjára időzítették a bemutatót.

Nool

A klipet megtaláljátok a cikkünkben

Forrás: Youtube

Vasárnap mutatták be Tóth Gabi legújabb klipjét, amiben a Szeretni jöttem című dalt énekli. A videó pikantériája, hogy Hollókőn vették fel. A csodás havas tájban feltűnik például a település polgármestere, Szabó Csaba is.

- A ,,Szeretni jöttem” az én válaszom a gyűlöletre, ami remélem utat talál majd a legtöbb ember lelkéhez!🙏 Ma gyújtjuk meg a negyedik gyertyát Advent alkalmából, a szeretet lángját🕯 Kívánom, hogy égjen most mindannyiunkban!❤️ - írta egyik bejegyzésében az énekesnő, aki külön köszönte meg a helybeliek kedvességét.

- A klip helyszíne Hollókő, egy mesevilág.  Megbújva a hegyek között , mintha visszarepülnénk 100 évet az időben. Nem véletlen, hogy a világörökség része. Ezúton is köszönjük az ott élő emberek kedvességét, támogatását. Tudjátok a szeretet sokkal erősebb a gyűlöletnél, hidat képez és átölel.❤️ Mindannyiunkat - írta egy másik posztjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!