járvány

2021.12.01. 11:20

A balassagyarmati mulatós szervezetét is megviselte a koronavírus

Bunyós Pityu a koronavírus miatt csaknem egy hónapot töltött kórházban, és a járvány elvette tőle az édesanyját is.

Nool

Az 54 éves egykori ökölvívó a Borsnak mesélt az utóbbi időszak megpróbáltatásairól. Még októberben 39 fokos láza négy-öt napon át nem enyhült, szaglása és az ízlelése nem szűnt meg, ezért nem gyanakodott koronavírusra.

Mivel nem javult az állapota, házilag végzett tesztet, ami pozitív eredményt hozott. Egyre rosszabbul lett, ekkor döntött úgy, hogy mentőt hívnak.

- Sok vizsgálatot végeztek rajtam, kiderült, hogy a tüdőm csak nagyjából 40 százalékosan működik. Azonnal intenzív osztályra kerültem. Nagyon együttműködő voltam az orvosokkal, kaptam egy maszkot, ami a légzésemet segítette. Szinte mozdulatlanul feküdtem több napon keresztül – mesélte a portálnak a zenész, akinek hét nap után kezdett el javulni az állapota, összességében körülbelül egy hónapot volt kórházban.

– Egy percre nem fordult meg a fejemben, hogy meghalhatok. Nem akartam semmilyen negatív gondolatot beengedni az agyamba, csak azt mantráztam a fejemben, hogy meg fogok gyógyulni. Nagyon rendesek voltak velem az orvosok és az ápolók, nekik is köszönhetem, hogy ma itt vagyok. Minden elismerésem az övék, láttam, milyen kemény munkát végeznek nap mint nap – emlékezett vissza Bunyós Pityu, aki 12 kilót fogyott a kórházban.

A balassagyarmati származású mulatós sztár gyógyulását nagyban megnehezítette, hogy betegsége előtt tragikus hirtelenséggel elveszítette imádott édesanyját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!