lájkok

2021.11.04. 11:47

Falatnyi fürdőruhában pózol a tengerparton Gáspár Evelin

Leopárdmintás bikiniben készült fotóját már több mint nyolcezren lájkolták. A bombaformában lévő Gáspár Evelin büszkén mutatja meg testét Instagram-oldalán.

Nool

Forrás: Instagram

A budapesti repülőtérről posztolt néhány nappal ezelőtt Instagram-oldalán Gáspár Evelin, követői már akkor valószínűsítették, hogy pihenni készül a fiatal celeb. Pár órával később festői környezetben, egy gyönyörű tengerparti szálloda relax foteljében, pálmafák között pihent, és mindezt rajongóival is megosztotta. Evelin az elmúlt napokan quad- és sivatagi túrán is részt vett, emellett falatnyi bikinikben is megmutatta bomba formában lévő testét a szálloda medencéjének partján.

A Nógrád megyei származású celeb az elmúlt időszakban látványosan lefogyott, így tökéletes formában lévő testét bátran mutatja meg követőinek. Pihenéséről készült posztjai alatt tömérdek hozzászólás dicséri szuper alakját, illetve többen azt találgatják, hogy vajon pontosan hol nyaral jelenleg.

 

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!