új dal

2021.09.13. 15:28

Hallgasd meg Newik vadonatúj dalát!

Elkészült a karancssági származású lemezlovas legújabb dala, a Piece of You.

Nool

Uj Viktor, azaz DJ Newik a pultban. A lemezlovas arra biztat minden nógrádi embert, hogy legyen óvatos a járvány idején

Forrás: Beküldött fotó

Szeptember 10-én debütált a karancssági származású Uj Viktor, ismertebb nevén Newik legújabb dala a közösségi médiában. A lemezlovas, sokakhoz hasonlóan, nehéz időszakon van túl. A világjárvány miatt 2020 végén bezártak a szórakozóhelyek, a zenészek pedig munka nélkül maradtak. A nógrádi DJ nem is bírta sokáig a tétlenséget, ételfutárnak állt a fővárosban.

A nehéz időknek azonban minden bizonnyal vége: Newik legújabb dala a bulizók legnagyobb kedvence lesz.

A Nógrád megyei zenészt egyébként már számtalan díjjal elismerték, így nem véletlen, hogy ő az ország egyik legkiemelkedőbb hazai mainstream lemezlovasa.

15 éve a keverőpult mögött

Newik 2005-ben döntött úgy, hogy a zenének szenteli az életét. Beiratkozott a Mixdown Dj iskolába, ahol lehetősége volt az akkori legnépszerűbb lemezlovasoktól tanulni. Dj karrierje Budapesten kezdődött, itt képezte magát, és itt került először a nagyközönség elé. Debütálása után egyre több magyarországi klub házigazdájaként dolgozott, ennek köszönhetően 2006-ban megkezdődtek a szlovákiai és a külföldi fellépések is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!