mozgásban

2021.07.11. 10:30

Remek formában van szülése után 9 hónappal Radics Gigi

Radics Gigi közösségi oldalán számolt be arról, hogy kislánya születése után 9 hónappal hogyan érzi magát a bőrében.

- Alakul a molekula. Végre van erőm edzeni újra, időm az már kevésbé, de szerencsére van segítségem, viszont ha nincs, akkor is megoldom baba mellett is. Ezt azért írom, mert nincs kifogás, ha az ember változtatni akar az életmódján. Emlékeztem, hogy sokkal energikusabb voltam fizikailag és mentálisan is egyaránt, amikor edzésben voltam, de most újra megbizonyosodtam arról, hogy mennyire jó hatással van az emberre a mozgás és az egészséges étkezés. Még mindig van mit faragni, de ha elértem a versenysúlyomat, akkor beszámolok nektek, milyen testi változásokon mentem, megyek keresztül (számokban), hátha tudok ezzel segíteni valakinek – írta közösségi oldalán Gigi.

" data-instgrm-version="13">

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A nógrádi származású énekesnő pár napja a szécsényi Példakép táborban is énekelt, de korábban egy YouTube-os sminkműsor legújabb adásában mesélt arról is, hogy rengeteg tekintetben megváltoztatta őt az anyaság.

Címkék#radics gigi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!